Skip to content

Yhteistyössä Leipurin kanssa: Foodiq kasvaa ja rakentaa vastuullista kasvipohjaista ruokatuotantoa

case-foodiq-logo

Vuonna 2015 perustettu suomalainen Foodiq Oy on uniikki ja houkutteleva tulevaisuuden ruokaa kehittävä kasvuyritys. Se valmistaa moderneja kasvipohjaisia ruokatuotteita alan yrityksille ja siksi Foodiqin on pysyttävä tuotekehityksen ja raaka-aineiden suhteen eturintamassa. Siinä se saa apua Leipurin tiimin raaka-aine- ja tuotekehitysosaamisesta ja kattavasta kansainvälisestä toimittajaverkostosta.

– Leipurin auttaa meidän tuotekehitystä etsimään uusia ja oikeita raaka-aineita tuotekehitysprojekteihin. Tuotekehityksessä kehitämme asiakkaillemme korkealaatuisia lopputuotteita ja suunnittelemme niille tarvittavan tuotantoprosessin, Foodiqin tuotekehitysasiantuntija Joachim Wunsch kuvailee.

HubSpot Video

 

Vastuullista ruokatuotantoa ja vastuullisia ruokatuotteita

Nykyajan kuluttajille on yhä tärkeämpää vastuullinen ruokatuotanto ja he myös odottavat hyvänmakuisia terveellisiä kasvipohjaisia ruokatuotteita.

– Me Foodiqilla haluamme tarjota alan yrityksille mahdollisuutta siirtyä moderniin ruokajärjestelmään tarjoamalla vastuullista ruokatuotantoa ja vastuullisia ruokatuotteita, kertoo Foodiqin markkinointijohtaja Jari Karlsson.

Foodiq tarjoaa asiakasyrityksille tuotekehityksen, tuotannon ja se pystyy viemään tuotannon paikalliselle tasolle. Tuotantoprosessi soveltuu kaikenlaisille kasvipohjaisille raaka-aineille ja raaka-aineissa yhteistyö Leipurin kanssa on ollut tiivistä jo pitkään.

– Yhdessä Leipurin tiimin kanssa olemme löytäneet monipuolisesti raaka-aineita eri tuotelinjoihimme kuten kasvipohjaiseen meijerilinjaan ja kuivatuotteiden linjaan, kertoo Foodiqin hankintapäällikkö Ashish Thapa.


Leipurin kattava ja laadukas kansainvälinen toimittajaverkosto 


Leipurin on paikallinen kotimainen toimittaja, jolla on tarkkaan valittu laadukas kansainvälinen verkosto. Tämä yhtälö helpottaa Foodiqin kaltaista elintarviketeollisuuden toimijaa.

– Omaa työtäni helpottaa paljon kun minun ei itse tarvitse erikseen etsiä toimittajia ympäri maailmaa, vaan Leipurin hoitaa homman puolestani, Ashish Thapa painottaa.

– Leipurin on aina ollut meille strateginen kumppani eikä pelkkä tavarantoimittaja. Olen todella tyytyväinen yhteistyöhömme ja suosittelen Leipurin palveluja kaikille, Thapa jatkaa. 

 

Leipurin on aina ollut meille strateginen kumppani eikä pelkkä tavarantoimittaja. Olen todella tyytyväinen yhteistyöhömme ja suosittelen Leipurin palveluja kaikille.

Ashish Thapa, Foodiqin hankintapäällikkö

 


Foodiq

  • Perustettu 2015
  • Tuotekehitys ja tehdas sijaitsevat Järvenpäässä
  • Leipurin yhteistyökumppanina jo vuosia
  • Leipurin toimittaa raaka-aineita ja auttaa tuotekehityksessä

Ota meihin yhteyttä