Blogi

Uutiset ja tiedotteet 

Tervetuloa inspiroitumaan kanssamme!

Mikko Laavainen - 03/11/2016

Tervetuloa kokemaan uusi Leipurin ilme. Olemme innoissamme uudesta raikkaasta brändi-ilmeestä, minkä julkistimme verkkosivuilla. Se havainnollistaa omistautumistamme kehittää jatkuvasti tuoretta ja ajankohtaista asiantuntijuutta, liiketoimintaa ja kasvua sinulle arvoisa asiakas.

Lue lisää

Topics: Trends

3 vinkkiä sesonkiin

Meiju Petrelius - 02/11/2016

Sesongit tarjoavat mainion virikkeen aktivoida asiakkaita ja edistää myyntiä.

Isänpäivä (13.11.2016) ja pikkujouluaika ovat käsillä – leipomo- ja konditoriakonsulttina kehitän ja testaan Leipurin koeleipomossa uusia ideoita asiakkaille. Tässä kolme pikavinkkiä, mitä suosittelen nyt ajankohtaiseen sesonkiin:

Lue lisää

Topics: Trends, Seasons

Millaista jäätelöä kannattaa ottaa myyntiin kahvilaan?

Leipurin - 27/10/2016

Suomalaiset ovat vertaansa vailla, mitä tulee jäätelön syöntiin. Kylmän herkun juuret löytyvät syvältä historiasta. Kreikkalaisten, roomalaisten ja kiinalaisten kerrotaan nauttineen hedelmämehusta ja lumesta sekoitettua juomaa jo tuhansia vuosia sitten. Myöhemmin italialaiset keksivät sekoittaa mukaan maitoa ja kermaa. Hovikokkien avulla jäätelön valmistus levisi vähitellen ympäri Eurooppaa, joskin jäätelö säilyi pitkään kuninkaallisten keittiöiden erikoisuutena. Suomeen jäätelön toivat ensimmäisinä venäläiset 1800-luvulla ja teollisesti jäätelöä alettiin valmistaa kotimaisilla markkinoilla 1930-luvulla.

Lue lisää

Topics: Gelato, Trends

Tuoreimmat artikkelit

Tilaa uusimmat