Blogi

Uutiset ja tiedotteet 

Nappaa kiinni kasvutrendiin: välipalat ja välipalaleivät

Mika Coles - 02/05/2017

Välipalaleivässä on ideaa uuden lisäarvon toteuttamiseen – siinä yhdistyvät kuluttajakysynnän kasvu ja leipuriyrittäjien keskeinen osaaminen eli leipä.

Välipalat ja kodin ulkopuolella syöminen ovat kasvava trendi Suomessa ja ulkomailla. Me uskomme vahvasti, että tämä tuo uusia mahdollisuuksia myös perinteisille leipomoalan yrittäjille.

Lue lisää

Topics: Leipurin, Trendit, välipalaleivät, leipomoasiakkaat, erottaudu

Yhdessä asiakkaiden kanssa – Leipurin 100 vuotta

Johan Zilliacus - 10/02/2017

Muistan ajat, kun perheet söivät usein kotona ja leipomoalan menestystä joudutti pussiin pakattu leipä vähittäiskaupan kautta. Maailma muuttuu nopeasti – näin myös leipomo- ja elintarvikealalla. Kuluttajakäyttäytyminen ja asiakastarpeet vaikuttavat leipomoiden ja ratkaisutoimittajien tarjoomaan – gluteenittomat raaka-aineet, luomutuotteet ja pakastevalikoiman kasvu ovat konkreettisia esimerkkejä. Ulkona syöminen on lisääntynyt merkittävästi.

Lue lisää

Topics: Leipurin, Finland, Trendit, 100 vuotta

Leipurin Dawn konditoriapäivät – herkkuhetkiä asiakkaille

Aila Kiiskinen - 01/12/2016

Vantaalla, Leipurin Baking Centerissä, pidettiin kiertueen ensimmäinen asiakastapahtuma. Ohjelmaan oli haettu makuja ja ideoita niin Dawnin kotikentältä, Amerikasta,  kuin lähempää Euroopastakin. Leipurin omat kondiittorit tekivät resepteihin Suomalaiset vivahteet ja kehittivät juhlatuotteita ajatellen jo Suomi 100 juhlavuotta.

Lue lisää

Topics: Trendit, Dawn, Konditoriatuotteet

Kahvilan kannattavuuden parantaminen trendituotteilla

Leipurin - 27/10/2016

Kahvilan myyntiluvut voidaan moninkertaistaa, kun tarjotaan juuri niitä tuotteita, joita asiakkaat tällä hetkellä himoitsevat. Siksi trendejä kannattaa pitää silmällä. Viime vuosina ruokatrendeistä pinnalla ovat olleet mm. gluteeniton, laktoositon, maidoton, sokeriton, hiilariton, lisäaineeton, prosessoimaton, raakaruoka, lähiruoka, superfood, vegaaninen ja paleo. Luonnonmukainen ja puhdas ruoka houkutteleekin ihmisiä vuosi vuodelta enemmän ja myös herkkujen halutaan olevan mahdollisimman terveellisiä.

Lue lisää

Topics: Kahvila, Trendit

Tuoreimmat artikkelit

Tilaa uusimmat