Blogi

Uutiset ja tiedotteet 

Asiantuntijat monipuolisen valikoiman takana – hankintatiimin Elina ja Johan

Mika Coles - 02/07/2018

Hyviä uutisia Leipurin asiakkaille. Hankintatiimimme osaaminen on vahvistunut viime kuukausina. Johan Vanhanen tiimin hankintajohtajana ja Elina Viholainen tuoreimpana ostajana tekevät parhaansa, että Leipurin tarjoama valikoima on monipuolinen, laadukas ja tehokas hinta-laatusuhteeltaan. 

Lue lisää

Topics: Leipurin, leipomoasiakkaat, hankinta, valikoima

Yleiset kontteja ja lavoja koskevat ohjeet

Satu Ruohonen - 18/06/2018

Olemme päivittäneet ohjeitamme kontti- ja lavapalautuksia koskien palautuksen sujuvuuden varmistamiseksi. 

Yleiset ohjeet

    • Ilmoitus palautettavien konttien ja lavojen noudoista tehdään Leipurin myyntipalveluun puhelimitse tai sähköpostilla leipurin.tilaukset@leipurin.com
Lue lisää

Topics: Leipurin, logistiikka, toimitukset

Uudet kasvot Leipurin myynnissä – Satu ja Johanna palveluksessanne

Mika Coles - 02/05/2018

Leipurin tiimissä arvostamme asiakkaiden ammattitaitoa, perinteitä ja samalla uudistumista. Tuotteiden ja palveluiden taustalla toimii aina henkilö, asiantuntija. Tässä pieni esittely ja terveiset uusilta myynnin ammattilaisiltamme. 

Lue lisää

Topics: Leipurin, leipomoasiakkaat

Nappaa kiinni kasvutrendiin: välipalat ja välipalaleivät

Mika Coles - 02/05/2017

Välipalaleivässä on ideaa uuden lisäarvon toteuttamiseen – siinä yhdistyvät kuluttajakysynnän kasvu ja leipuriyrittäjien keskeinen osaaminen eli leipä.

Välipalat ja kodin ulkopuolella syöminen ovat kasvava trendi Suomessa ja ulkomailla. Me uskomme vahvasti, että tämä tuo uusia mahdollisuuksia myös perinteisille leipomoalan yrittäjille.

Lue lisää

Topics: Leipurin, Trendit, välipalaleivät, leipomoasiakkaat, erottaudu

Tehoja tuotantoon. Onko sinulla särmät koneet käytössä?

Leipurin - 29/03/2017

Leipurin toimittaa koneita ja laitteita leipomoteollisuuden tuotantoprosessien kaikkiin vaiheisiin aina taikinan teosta tuotteiden pakkaamiseen kaiken kokoisille leipomoasiakkaille. Toimitamme myös kokonaisia valmistuslinjoja sekä paistopisteitä ja muussa elintarviketeollisuudessa tarvittavia koneita ja laitteita.

Lue lisää

Topics: Leipurin, Koneet, laitteet, tuotanto, vulganus

Yhdessä asiakkaiden kanssa – Leipurin 100 vuotta

Johan Zilliacus - 10/02/2017

Muistan ajat, kun perheet söivät usein kotona ja leipomoalan menestystä joudutti pussiin pakattu leipä vähittäiskaupan kautta. Maailma muuttuu nopeasti – näin myös leipomo- ja elintarvikealalla. Kuluttajakäyttäytyminen ja asiakastarpeet vaikuttavat leipomoiden ja ratkaisutoimittajien tarjoomaan – gluteenittomat raaka-aineet, luomutuotteet ja pakastevalikoiman kasvu ovat konkreettisia esimerkkejä. Ulkona syöminen on lisääntynyt merkittävästi.

Lue lisää

Topics: Leipurin, Finland, Trendit, 100 vuotta

Tuoreimmat artikkelit

Tilaa uusimmat