Uutiset

Uutiset ja tiedotteet 

Kotimaisuus ja laatu yhteisinä arvoina: Vulganus Oy toimittaa Atrialle jäähdytysspiraalilaitteet kasvavaan valmisruokatuotantoon

Jyri Johansson 2.6.2020 10:35
Jyri Johansson
Jyri Johansson
30/09/2023

Tiedote 2.6.2020. Vulganus Oy toimittaa Atria Suomelle jäähdytysspiraaliratkaisun tehostamaan Atrian kotimaista ruokatuotantoa. Spiraalilaitteilla on mahdollista käsitellä ja kuljettaa tuotteita hygienisesti, tehokkaasti ja turvallisesti osana ruoan tuotantoa.

 

Kotimaisuus ja laatu yhteisinä arvoina: Vulganus Oy toimittaa Atrialle jäähdytysspiraalilaitteet kasvavaan valmisruokatuotantoon

Vulganus Oy toimittaa Atria Suomelle jäähdytysspiraaliratkaisun tehostamaan Atrian kotimaista ruokatuotantoa. Spiraalilaitteilla on mahdollista käsitellä ja kuljettaa tuotteita hygienisesti, tehokkaasti ja turvallisesti osana ruoan tuotantoa. Jäähdytysspiraalin toimitus Atrialle tapahtuu arviolta syksyllä.

Kotimaisen ruoan ja kansallisen ruokakaketjun arvostus on viime aikoina ollut nousussa. Samaan aikaan kuluttajat toivovat ruoalta hyvää makua, helppoutta ja monipuolisuutta.

”Vulganus-spiraalituotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaassa, Nastolassa Lahden seudulla tuotettuja. Olemme erittäin iloisia siitä, että pääsemme tekemään yhteistyötä alan edelläkävijöihin kuuluvan Atrian kanssa”, kertoo Jyri Johansson, Vulganuksen toimitusjohtaja.

”Kehitämme jatkuvasti tuotantoamme huomioiden vastuullisuuden, laadun ja ruokaketjun läpinäkyvyyden. Valitsimme Vulganuksen ratkaisun, koska se vastaa erinomaisesti tähän tarpeeseen”, toteaa Atrian valmisruokaliiketoiminnan johtaja Tuomas Kujala.

Kotimaisia, maukkaita ja laadukkaita ruokatuotteita valmistavilta laitteilta ja tuotannolta odotetaan yhä enemmän. Atrialla tuotanto on tarkasti valvottua ja turvallista. Turvallinen Atria Laatu -ohjelma määrittää tuoteturvallisuustyön raamit eli toimintatavat ja seurantakäytännöt. Ohjelma kattaa tuotteiden turvallisuuden lisäksi myös niiden terveellisyyden, helppokäyttöisyyden ja ympäristövaikutusten arvioinnin koko niiden elinkaaren ajalta.

Vulganus Oy on johtava suomalainen spiraalilaitteiden, koneiden ja palvelujen toimittaja. Vulganus Oy kuuluu Leipurin –konserniin, joka on osa pörssilistattua Aspo Oyj:tä.

Lisätietoja:

Jyri Johansson
Toimitusjohtaja, Vulganus Oy
+ 358 40 502 6286, jyri.johansson(a)vulganus.com

www.vulganus.com

Tuomas Kujala
Valmisruokaliiketoiminnan johtaja, Atria Suomi
+ 358 40 521 3798,   tuomas.kujala(a)atria.com

www.atria.fi

 

vulganus spiraali

 

Tuoreimmat artikkelit

Tilaa uusimmat