Uutiset

Uutiset ja tiedotteet 

Tiedote: Heli Arantola aloitti Leipurin Oyj:n uutena toimitusjohtajana

Mika Coles 17.8.2020 16:17
Mika Coles
Mika Coles
30/09/2023

Tiedote 17.8.2020. Aspo-konserniin kuuluvan Leipurin Oyj:n toimitusjohtaja Mikko Laavainen on irtisanoutunut ja jättää yhtiön. Leipurin hallitus on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi Heli Arantolan, joka aloittaa tehtävässään välittömästi.

 

Heli Arantola aloitti Leipurin Oyj:n uutena toimitusjohtajana

Aspo-konserniin kuuluvan Leipurin Oyj:n toimitusjohtaja Mikko Laavainen on irtisanoutunut ja jättää yhtiön. Leipurin hallitus on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi Heli Arantolan, joka aloittaa tehtävässään välittömästi.

Heli Arantola on aiemmin toiminut muun muassa Fazer-konsernissa eri johtotehtävissä, kuten strategiajohtajana ja Fazerin pohjoismaisen myllyliiketoiminnan vetäjänä, sekä vastannut HKScanin koko tuotesalkusta ja tuotekehityksestä Pohjois-Euroopassa. Heli on toiminut myös Leipurin hallituksen jäsenenä vuodesta 2019.

”Kotimainen ruoka ja asiakaslähtöinen toiminta ovat lähellä sydäntäni ja aloitan innolla uudessa roolissani Leipurin tiimin vetäjänä. Tavoitteenamme on vahvistaa ja uudistaa Leipurin liiketoimintaa ja tukea asiakkaiden liiketoimintaa ajassa, jossa sekä kuluttajan käyttäytyminen, jakelun rakenteet että vastuullisuustavoitteet muuttuvat voimakkaasti”, sanoi Heli Arantola.”

Mikko Laavainen nimitettiin Leipurin toimitusjohtajaksi vuonna 2016. Hän luotsasi Leipurin liiketoimintaa haastavassa ja alati muuttuvassa markkinassa. ”Minulla on ollut ilo tehdä kanssanne yhteistyötä. Leipurin Oyj:n toiminnan ytimessä on asiakaspalvelu ja toimialan kehittäminen yhdessä. Tämä tulee jatkumaan nyt uuden toimitusjohtajan ja uusien ideoiden kanssa.”

Haluamme koko Leipurin tiimin puolesta kiittää Mikkoa hänen panoksestaan yhtiön hyväksi ja toivottaa hänelle onnea tuleviin työtehtäviin.

Terveisin,

Heli ja Leipurin tiimi

heli arantola

 

 

Mika Coles

Head of marketing and Leipurin Plc

Tuoreimmat artikkelit

Tilaa uusimmat