Uutiset

Uutiset ja tiedotteet 

Suomen helpoin tapa löytää kevään herkut: leipomo- ja konditoriatuotteet yhdestä osoitteesta

Mikko Laavainen 29.4.2020 14:41

Tue paikallista yrittäjää ja tilaa herkulliset artesaanituotteet kätevästi kotiisi

Leipurin Oyj on koonnut verkkosivuilleen maakunnittain koosteen leipomo- ja konditoriayrittäjien verkkokaupoista ja verkkosivuista, joista on mahdollista tehdä tilaukset kätevästi kotoa esimerkiksi äitienpäivää tai muita kevään ja kesän juhlia varten. Verkkosivu on auki osoitteessa www.leipurin.com/fi/tue-paikallista

 

Koronaviruspandemia ja sen mukanaan tuomat rajoitukset ovat pakottaneet leipomo- ja konditoriayrittäjät läpi Suomen pohtimaan uusia tapoja sopeutua tilanteeseen ja toimittaa tuotteita asiakkailleen. Lyhyessä ajassa osa yrittäjistä on jo perustanut verkkokaupan tai tilauspalvelun tuotteilleen, mutta poikkeusoloissa tieto uusista myyntikanavista ei vielä ole saavuttanut koko potentiaalista asiakaskuntaa.

Leipurin Oyj on koonnut verkkosivuilleen maakunnittain koosteen leipomo- ja konditoriayrittäjien verkkokaupoista ja verkkosivuista, joista on mahdollista tehdä tilaukset kätevästi kotoa esimerkiksi äitienpäivää tai muita kevään ja kesän juhlia varten. Verkkosivu on auki osoitteessa www.leipurin.com/fi/tue-paikallista, ja sieltä on löydettävissä parhaat paikalliset leipomotuotteet Varsinais-Suomesta aina Pohjois-Pohjanmaalle asti.

“Nostamme hattua yritteliäisyydelle ja tuemme alan toimijoita niin hyvinä kuin haastavinakin aikoina. Kokoamalla leipomoalan verkkokaupat yhteen osoitteeseen pyrimme helpottamaan herkullisten artesaanituotteiden löytämistä Suomessa ja osoittaa arvostustamme paikallisia yrittäjiä kohtaan”, kertoo Mikko Laavainen, Leipurin Oyj:n toimitusjohtaja.

”Tavoitteenamme on säilyttää ala elinvoimaisena yli poikkeusolojen. Uskon, että yhteistyöllä selviämme haastavistakin ajoista”, kiteyttää toimitusjohtaja Laavainen.

Leipurin Oyj on alan johtava leipomoraaka-aineiden, koneiden ja palvelujen toimittaja ja Leipurin tukee yritysasiakkaitaan muun muassa varmistamalla mahdollisimman sujuvat toimitukset myös poikkeusolosuhteissa. Leipurin kuuluu pörssilistattuun Aspo-konserniin.

 

Lisätietoja:


Mikko Laavainen
Toimitusjohtaja
+ 358 40 576 8348, mikko.laavainen@leipurin.com


www.leipurin.com/fi/tue-paikallista  

verkkokauppa_kuvitus

 

Mikko Laavainen

Managing Director, Leipurin at Aspo

Tuoreimmat artikkelit

Tilaa uusimmat