Uutiset

Uutiset ja tiedotteet 

Trainee ohjelman tulos - taitavat osaajat nimitetty Leipurin tiimiin!

Leipurin 24.9.2021 12:11

Suomessa tammikuussa 2021 käynnistetty Leipurin Trainee -ohjelma on menestynyt hyvin ja olemme löytäneet energisiä ja innokkaita uusia työntekijöitä Leipurin tiimiin.

Leipurin -harjoitteluohjelma on tarkoitettu yliopisto ja korkeakoulu -opiskelijoille sekä nuorille ammattilaisille, jotka ovat vähintään opintojensa puolivälissä. Leipurin Trainee -ohjelmassa nuoret kyvyt kohtaavat mielenkiintoisia ja herkullisia haasteita ja tutustuvat Leipurin Oyj:hin kansainvälisenä yrityksenä. Leipurin-harjoitteluohjelma on myös erinomainen askel kohti uraa elintarviketeollisuudessa ja Leipurin Oyj:ssä.

Vuonna 2021 Leipurin Trainee -ohjelman kautta meillä on ollut ilo löytää erinomaisia ​​nuoria lahjakkuuksia, jotka jatkavat seuraavissa työtehtävissä organisaatiossamme:

  • Ella Oksala on ollut Management trainee-tehtävässä ja on nyt nimitetty meille tehtävään Specialist, CSR & Category management.
  • Heidi Tuominen on toiminut meillä digitaalisen markkinoinnin harjoittelijana. Heidi on nimitetty meille tehtävään Specialist, Digital Marketing.
  • Rinor Vuciterna on ollut meillä harjoittelijana konemyyntitiimissä. Rinor on nyt aloittanut uuden vakituisen työtehtävänsä koneiden ja laitteiden myynnissä asiakkaillemme Suomessa.
  • Sofia Ratinen on työskennellyt harjoittelijana Leipurin Baking Centerissä. Sofia jatkaa työtään Suomen Baking Centerissä ja aloittaa kansainvälisen Leipurin Baking Centereistä koostuvan verkoston rakentamisen.

 

Mitä Leipurin Trainee -ohjelma tarjoaa opiskelijoille?

  • Mielenkiintoisen oppimispolun kansainvälisessä yrityksessä
  • Helposti lähestyttävän työyhteisön, josta saa laajasti toimialatuntemusta
  • Kasvua tekemisen kautta
  • Ammattitaitoiset kollegat, jotka tukevat harjoittelijaa työssään
  • Tarkkaan määritetyt ja selkeät työvastuut ja tehtävät
  • Harjoittelusopimuksen

 

Miten harjoitteluohjelma jatkuu?

Onnistuneiden ja myönteisten kokemusten ansiosta vuonna 2021 olemme päättäneet jatkaa Leipurin Trainee -ohjelmaa. Suomen pilottivuoden jälkeen ohjelmaa on tarkoitus laajentaa muihin Leipurin maihin.

Lisää uutisia Q4 2021 aikana.

 

Lisätietoja:

https://www.leipurin.com/fi/trainee-program

 

Peggy Hansson,

Johtaja, People & Change, Leipurin Oyj.

peggy.hansson@leipurin.com

+358 40661857

leipurin-trainee-program (1)

leipurin-trainees

 

Leipurin on alkujaan leipuriasiakkaiden perustama yritys. Meillä on tästäkin syystä vahva ymmärrys asiakkaidemme liiketoiminnasta – jo yli 100 vuoden ajalta. Nykyään tarjoamme asiantuntemusta, raaka-aineita, laitteita ja asiantuntijapalveluja leipomo-, elintarvike- ja foodservice-markkinoilla. Leipurin toimii lähellä asiakkaita Suomessa, Venäjällä, Baltiassa, Ukrainassa, Kazakstanissa ja Valko-Venäjällä.

Leipurin

Leipurin serves the baking industry and other food industry by supplying ingredients, machinery and production lines necessary for production, as well as know-how related to baking.

Tuoreimmat artikkelit

Tilaa uusimmat