Uutiset

Uutiset ja tiedotteet 

Leipurin varmistaa suomalaisille asiakkaille markkinamuutosten keskellä laadukkaat ja tehostetut toimitusketjupalvelut

Leipurin 30.9.2021 14:24
  • Toimitusvarmuus on pysynyt korkealla tasolla
  • Verkkokaupan käyttö on kasvanut +49% vuoden takaiseen verrattuna
  • Uudet toimituspalveluhinnat voimaan lokakuusssa 2021

Markkinoilla on pandemian aikana realisoitunut merkittäviä logistiikan ja toimitusketjun vaikeuksia. Monen raaka-aineen saatavuudessa on haasteita ja polttoaine- ja kuljetuspalveluiden hinnat ovat voimakkaassa nousussa. Esimerkiksi kuljetusyrityksille Suomessa polttoainehinnat nousivat +18,4% vuonna 2020.

Leipurin tavoitteena on erinomainen asiakaspalvelu ja laadukkaat, tehokkaat hankinta- ja logistiikkapalvelut muuttuneessa markkinatilanteessa. Tehostamme jatkuvasti toimitusketjupalveluita kuljetuskumppaniemme kanssa ja panostamme asiakastilausten jouhevuuteen ja toimitusvarmuuteen asiakkaidemme hyväksi.

 

Toimitusvarmuus on pysynyt korkealla tasolla

Pandemian aiheuttamat kysynnän nopeat muutokset ja vaikeudet kuljetuskapasiteetin saatavuudessa ovat haastaneet myös toimitusketjuja Suomessa. Mittaamme säännöllisesti toimitusvarmuutta ja olemme pandemian aikana onnistuneet pitämään toimitusvarmuuden korkealla tasolla. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme yhdessä asiakkaiden kanssa.

 

Verkkokaupan käyttö on kasvanut +49%

Jouheva tilaaminen on asiakkaillemme tärkeää. On ilo huomata, että yhä useampi asiakas on jo löytänyt Leipurin verkkokaupan www.leipurinstore.com. Sen käyttö on kasvanut 49% vuoden takaiseen verrattuna. Verkkokauppa palvelee myös iltaisin ja viikonloppuisin – voit tehdä tilauksen silloin, kuin sinulle sopii. Verkkokaupassa on mahdollisuus hyödyntää helposti omaa tilaushistoriaa ja tutkia laajaa tuotevalikoimaa. Myös Leipurin asiantunteva myyntipalvelutiimi palvelee tuttuun tapaan.

 

Uusi toimituspalveluhinnasto

Uudet toimituspalveluhinnat tulevat voimaan lokakuussa 2021.

Rahtihinnastomme perustuu toimitettuihin kiloihin ja kuljetusetäisyyteen. Korotamme rahteja 8-10% alkaen 2.10.2021. Leipurin on jatkuvasti tehostanut logistiikkaketjua yhdessä kuljetuskumppanien kanssa ja päivitimme rahtihintojamme viimeksi vuonna 2012. Olemme julkaisseet ajantasaisen lisäpalveluhinnaston asiakkaille, jotka toivovat erityisiä pien- ja pikatoimituksia. Jos haluat tarkistaa tietyn kokoisen tilauksen rahdin omalle postinumeroalueellesi, voit tehdä sen Leipurin eStoressa lisäämällä kyseiset tuotteet ostoskoriin.

Panostamme kuormalavojen kierrätykseen kahdesta syystä. Kierrättäminen on vastuullista ja puutavaran hinnan nousun jälkeen lavojen arvo on noussut huomattavasti.

Kannustamme asiakkaitamme kierrättämään ja palauttamaan lavat takaisin meille parantamalla paluukuljetuksien toimivuutta.

 

Aktiivista ja menestyksekästä syksyä toivottaen,

Taija Felt

Myyntijohtaja, Leipurin Suomi

taija.felt@leipurin.com

+358 44 037 9425

 

Yhteystiedot:

TÄMÄ TÄMÄ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leipurin myyntipalvelu:

tilaukset.leipurin@leipurin.com

+ 358 9 521 2600

 

Leipurin on alkujaan leipuriasiakkaiden perustama yritys. Meillä on tästäkin syystä vahva ymmärrys asiakkaidemme liiketoiminnasta – jo yli 100 vuoden ajalta. Nykyään tarjoamme asiantuntemusta, raaka-aineita, laitteita ja asiantuntijapalveluja leipomo-, elintarvike- ja foodservice-markkinoilla. Leipurin toimii lähellä asiakkaita Suomessa, Venäjällä, Baltiassa, Ukrainassa, Kazakstanissa ja Valko-Venäjällä.

Leipurin

Leipurin serves the baking industry and other food industry by supplying ingredients, machinery and production lines necessary for production, as well as know-how related to baking.

Tuoreimmat artikkelit

Tilaa uusimmat