Uutiset

Uutiset ja tiedotteet 

Olemme ottaneet käyttöön sähköisen reklamaatiolomakkeen

Leipurin 6.10.2021 13:22

Leipurin huolehtii tuotteille parhaan mahdollisen laadunvarmistuksen ja luotettavat, jouhevat toimitukset asiakkaillemme.

Jos kuitenkin havaitset virheellisen tuotteen tai on tapahtunut kuljetusvaurio toimitukseen liittyen, voit tehdä reklamaation helposti verkkolomakkeen avulla. Selvitämme ongelman syyn ja korjaamme tilanteen!

Reklamaation käsittely edellyttää lomakkeen täyttämistä ja täyttämällä pyydetyt tiedot huolellisesti takaat reklamaation nopean ja sujuvan käsittelyn. Täytetystä lomakkeesta saat kopion sähköpostiisi.

 

Reklamaatiolomakkeen löydät Leipurin verkkosivuilta osoitteesta:

https://www.leipurin.com/fi-fi/reklamaatio

Leipurin.com -> Ota yhteyttä -> Reklamaatio

 

Kuinka teet reklamaation kuljetusvauriosta?

Reklamaatio-kuljetus-flow

 

Kuinka teet reklamaation tuotevirheestä?

Reklamaatio-tuote-flow (1)Mikäli sinulla heräsi kysyttävää ota yhteyttä:

https://www.leipurin.com/fi-fi/ota-yhteytta

 

Leipurin on alkujaan leipuriasiakkaiden perustama yritys. Meillä on tästäkin syystä vahva ymmärrys asiakkaidemme liiketoiminnasta – jo yli 100 vuoden ajalta. Nykyään tarjoamme asiantuntemusta, raaka-aineita, laitteita ja asiantuntijapalveluja leipomo-, elintarvike- ja foodservice-markkinoilla. Leipurin toimii lähellä asiakkaita Suomessa, Venäjällä, Baltiassa, Ukrainassa, Kazakstanissa ja Valko-Venäjällä.

Leipurin

Leipurin serves the baking industry and other food industry by supplying ingredients, machinery and production lines necessary for production, as well as know-how related to baking.

Tuoreimmat blogi-artikkelit

Tilaa uusimmat