Uutiset

Uutiset ja tiedotteet 

Leipurilta kokonaisratkaisu aitojen napolilaisten pizzojen valmistamiseen- S-ryhmän HOK-Elanto lanseerasi uuden laadukkaan pizzakonseptin kauppakeskus Kaaressa.

Leipurin 22.11.2021 13:04
Leipurin varmistaa yritysasiakkailleen onnistuneet ravintolatason pizzat yksinoikeudella italialaisen Pivettin laadukkailla 00-jauhoilla. Ravintolakonseptilla kaupan ympäristöön: HOK-Elannon uudistama Papá Giovanni ravintola starttasi Prisman yhteydessä kauppakeskus Kaaressa.

Aitojen, huippulaadukkaiden artesaanipizzojen kysyntä kasvaa vauhdilla, ja vahvistaa pizzatrendiä. Kuten burgereissa, on kuluttajien tietoisuus ja vaatimustaso noussut, ja yhä useampi tahtoo nauttia ravintolatason pizzaa.

Leipurin varmistaa yritysasiakkailleen onnistuneet ravintolatason pizzat yksinoikeudella italialaisen Pivettin laadukkailla 00-jauhoilla. Raaka-aineiden lisäksi tarjolla on toimiva tuotekehityssparraus, toimitusketjupalvelut ja taikinan käsittelyyn sekä paistamiseen tarvittavat koneet ja laitteet.

Ravintolakonseptilla kaupan ympäristöön: HOK-Elannon uudistama Papá Giovanni ravintola starttasi Prisman yhteydessä kauppakeskus Kaaressa

Legendaarinen Helsingin keskustassa toiminut Papá Giovanni ravintola on herätetty henkiin tulkitsemaan italialaisen keittiön makuja napolipizzaan erikoistuneena ravintolana. ”HOK-Elanto, pääkaupunkiseudun alueosuuskauppa, on tuonut yhteen ravintola- ja ruokakauppaosaamisen ja avaa nyt uusia mahdollisuuksia kuluttajille nauttia mitä parhaista pizzoista, helposti”, toteaa Miro Kurvinen, HOK-Elannon projektipäällikkö. ”Voit nauttia pizzasta paikan päällä tai ottaa sen kätevästi kaupasta mukaan tuoreena”, Miro jatkaa.

Leipurin asiakkaan HOK-Elannon, haasteena oli vastata nopeasti kasvavaan herkullisten laadukkaiden napolilaisten pizzojen kysyntään. Tavoitteena oli löytää oikea kumppani ja kehittää laadukas ja tuore pizzakonsepti, joka on mahdollista skaalata ja ottaa onnistuneesti käyttöön ruokakauppojen yhteydessä.

Ratkaisu löytyi yhteistyössä Leipurin Oyj:n kanssa.

Leipurin tarjosi hankkeessa asiakkaalle seuraavia hyötyjä:

  • Ketterää tuotekehityssparrausta, koekeittiön, asiantuntijuutta ja reseptiikkaa
  • Valmiin laadukkaan pizzataikinapallon sisältäen aitoja raaka-aineita mm. italialaiset 00-pizzajauhot
  • Tarvittavia laitteita, kuten nostatuskaapit, ja jatkossa myös pizzauuneja.
  • Asiantuntevaa hankinta-, myynti- ja asiakaspalvelua

”Asiakas saa keskittyä olennaiseen eli menun tuunaukseen, lopputuotteen paistamiseen ja erinomaisen kuluttajakokemuksen varmistamiseen, sekä konseptin kehittämiseen ja laajentamiseen”, kertoo Jani Huttunen, Leipurin Foodservice-asiakkuuksien myyntipäällikkö.

”Yhteistyön tuloksena ensimmäinen piste on nyt avattu kauppakeskus Kaaressa. Startti lähti onnistuneesti liikkeelle ja kysyntä on ylittänyt ensimmäisen viikon odotukset. Olemme erityisen iloisia positiivisesta asiakaspalautteesta ja siitä, että tuotteistus aidosti puhuttelee asiakasta”, Miro Kurvinen kuvailee.

”Tavoite on seuraavaksi laajentaa konseptia ja tuoda huippuhyvät, alueen parhaat, napolipizzat yhä useamman kuluttajan saataville, aluksi pääkaupunkiseudulla HOK-Elannon alueella. Tarkoituksena on myös jatkaa konseptin kehitystä yhteistyössä Leipurin tiimin kanssa.”

FI HOK pizza_LI

Kuva: HOK-Elanto 2021

 

Lisätiedot:

Jani Huttunen

Myyntipäällikkö, Foodservice 

Leipurin Suomi 

jani.huttunen@leipurin.com

+358 40 074 2410  

www.leipurin.com   

 

Miro Kurvinen

Projektipäällikkö

HOK-Elanto

miro.kurvinen@sok.fi

+ 358 10 7660659

www.hok-elanto.fi

                         

Leipurin on alkujaan leipuriasiakkaiden perustama yritys. Meillä on tästäkin syystä vahva ymmärrys asiakkaidemme liiketoiminnasta – jo yli 100 vuoden ajalta. Nykyään tarjoamme asiantuntemusta, raaka-aineita, laitteita ja asiantuntijapalveluja leipomo-, elintarviketeollisuus- ja foodservice-markkinoilla. Leipurin toimii lähellä asiakkaita Suomessa, Venäjällä, Baltiassa, Ukrainassa, Kazakstanissa ja Valko-Venäjällä.

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa ja yksi alueensa tärkeimmistä työllistäjistä. Sillä on noin 340 toimipaikkaa ja töissä noin 6000 tekijää. Kattava myymälä- ja ravintolaverkosto palvelee jopa ympäri vuorokauden. Omistajana keräät parhaat edut ostoksistasi.

 

download

 

Leipurin

Leipurin serves the baking industry and other food industry by supplying ingredients, machinery and production lines necessary for production, as well as know-how related to baking.

Tuoreimmat artikkelit

Tilaa uusimmat