Uutiset

Uutiset ja tiedotteet 

Peggy Hansson on nimitetty Leipurin Oyj:n henkilöstöjohtajaksi

Leipurin 24.9.2021 12:11

Kasvatustieteen maisteri Peggy Hansson on nimitetty Aspo-konserniin kuuluvan Leipurin Oyj:n henkilöstöjohtajaksi (Director, People & Change) 1.9.2021 alkaen. Henkilöstöjohtajana Hansson on osa Leipurin-konsernin johtoryhmää, johon kuuluvat Heli Arantola, Lauri Lehto, Mikko Tervonen, Darius Marcinkus sekä Elena Smirnova.

Hanssonin vastuualueisiin kuuluvat henkilöstöjohtaminen sekä johtoryhmien ja esimiestyön tukeminen kaikissa Leipurin toimintamaissa. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Konecranesissa, Alma Mediassa ja Ramirentissa.

”Peggyllä on vankka kokemus henkilöstö- ja muutosjohtamisen parissa. Uusi henkilöstöjohtajan rooli on rakennettu tukemaan esimiestyötä, henkilöstön hyvinvointia ja muutosjohtamista”, sanoi Leipurin-konsernin toimitusjohtaja Heli Arantola.

”Odotan innolla, että pääsen mukaan Leipurin maailmaan. Haluan olla mukana rakentamassa asiakaslähtöistä ja innovatiivista kulttuuria, jossa arvostetaan jokaisen työpanosta. Mukanani tuon laajan kokemuksen, sekä intoa oppia uutta.” - Peggy Hansson

 

Lisätiedot:

Heli Arantola Leipurin Oyj:n toimitusjohtaja, heli.arantola@leipurin.com

Leipurin on alkujaan leipuriasiakkaiden perustama yritys. Meillä on tästäkin syystä vahva ymmärrys asiakkaidemme liiketoiminnasta – jo yli 100 vuoden ajalta. Nykyään tarjoamme asiantuntemusta, raaka-aineita, laitteita ja asiantuntijapalveluja leipomo-, elintarvike- ja foodservice-markkinoilla.

 

Tervetuloa Leipurin tiimiin Peggy!🧡

Peggy 2016

 

Leipurin

Leipurin serves the baking industry and other food industry by supplying ingredients, machinery and production lines necessary for production, as well as know-how related to baking.

Tuoreimmat artikkelit

Tilaa uusimmat