Uutiset

Uutiset ja tiedotteet 

Nimityksiä Leipurin organisaatiossa Suomessa ja Leipurin Eastissä

Leipurin 15.8.2016 16:33

Mika Coles on nimitetty Leipurin Oyj:n konsernin johtoryhmän jäseneksi nimikkeellä markkinointijohtaja 1.8.2016 alkaen. Leipureihin Mika tulee NearMe Services Oy:stä. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Microsoftilla sekä Nokialla Suomessa ja ulkomailla.

Uuden markkinointijohtajan tavoitteena on kehittää Leipurin-konsernin markkinointia yhtiön strategian mukaisesti kattaen koko Leipurin markkina-alueen. Hänen vastuulleen tulevat myös Suomen markkinointitoimenpiteet.

Samuli Syrjänen on nimitetty Leipurin Oyj:n konsernin johtoryhmän jäseneksi nimikkeellä hankintajohtaja 8.8.2016 alkaen. Samuli liittyy Leipureihin Sievo Oy:stä, jota ennen hän on työskennellyt mm. Lemminkäisellä ja BearingPointilla.

Hankintajohtajan tavoitteena on kehittää hankintoja yhtiön strategian mukaisesti koko Leipurin markkina-alueella. Lisäksi hän vastaa Leipurin hankinnoista Suomessa.

Elena Smirnova on nimitetty Leipurin konsernin johtoryhmän jäseneksi nimikkeellä VP East 16.8.2016 alkaen. Elena liittyy Leipureihin Ormco LLC:stä, joka on osa Danaher Groupia. Aiemmin hän on myös työskennellyt Valion johtotehtävissä Venäjällä.

Elenan rooli on kehittää Leipurin East toimintaa uuden strategiamme ja tavoitteidemme mukaisesti.
Toivotamme Mikan, Samulin ja Elenan tervetulleeksi Leipurin-tiimiin.

 

Leipurin Oyj
Mikko Laavainen
Toimitusjohtaja

 

 

 

Topics: Leipurin, Nimityksiä

Leipurin

Leipurin serves the baking industry and other food industry by supplying ingredients, machinery and production lines necessary for production, as well as know-how related to baking.

Tuoreimmat artikkelit

Tilaa uusimmat