Uutiset

Uutiset ja tiedotteet 

Nimityksiä Leipurin koneliiketoiminnassa

Leipurin 15.10.2015 16:37

Leipurin koneliiketoiminnan myynnin johtoon on nimitetty Jussi Merilä. Nastolan tuotannossa jatkaa tehtaanjohtaja Jyrki Ollikka. Organisaatiota vahvistetaan koneliiketoiminnan kasvun ja kansainvälistymisen tueksi.

Leipurin koneliiketoimintaa vahvistetaan myynnin ja tuotannon osalta. Koko koneliiketoiminnasta vastaa 16.9.2015 lähtien Jussi Merilä, joka saapui yhtiöön Fläkt Woods Oy:n Suomen maajohtajan tehtävistä. Sitä ennen hän toimi pitkään Haltonilla liiketoimintajohtajana vastuualueenaan tuotanto ja myynti. Jussi Merilä on Leipurin johtoryhmän jäsen ja raportoi toimitusjohtaja Paul Taimitarhalle. Nastolan konetuotannossa jatkaa tehtaanjohtaja Jyrki Ollikka ja hän raportoi Jussi Merilälle.

Koneliiketoiminta on osa Leipurin konsernin kokonaistarjoomaa. Asiakkaiden leipomoliiketoimintaa tuetaan tuotekehityksen, uutuustuotteiden, reseptiikan, raaka-aineiden sekä tuotannon kehittämisen palveluin. Tuotannon osalta olennaisessa osassa ovat tuotantoprosessien kehittäminen ja niihin liittyvät kattavat palvelut prosessisuunnittelusta ja konetuotannosta huoltopalveluihin.

Leipurin koneliiketoiminta koostuu Nastolan oman valmistuksen laitteista sekä johtavien valmistajien merkkituotteista.

Koneliiketoiminta_kuva2.jpg

 

Lisätietoja:

Leipurin Oyj
Paul Taimitarha
toimitusjohtaja 
puh. 0400 699 788

 

 

 

Topics: Koneet

Leipurin

Leipurin serves the baking industry and other food industry by supplying ingredients, machinery and production lines necessary for production, as well as know-how related to baking.

Tuoreimmat artikkelit

Tilaa uusimmat