Uutiset

Uutiset ja tiedotteet 

Muutoksia Leipurin Oyj:n organisaatiossa

Mikko Laavainen 2.8.2019 11:09

Erinomainen asiakaskokemus ja asiakkaiden menestystä edesauttavat konseptit ovat Leipurin liiketoiminnan ydintä. Näitä osa-alueita kehittääksemme Leipurin Oyj:ssä on tehty seuraavat nimitykset:

Taija Felt on nimitetty Leipurin Suomi liiketoiminta-alueen myyntijohtajaksi 5.8.2019 alkaen. Taijan tehtävänä on johtaa Leipurin Oyj:n myyntiä Suomessa ja kehittää asiakaskokemusta yhdessä muun Leipurin organisaation kanssa. Taijalla on pitkä kokemus useista myynnin johtotehtävistä muun muassa Huhtamäki, Fiskars sekä Findus Oy:ssä. Taija raportoi Leipurin konsernin toimitusjohtajalle ja Suomen maayhtiön vetäjälle Mikko Laavaiselle.

Tero Hänninen on nimetty Ketjupäälliköksi vastaamaan tulevien Baker’s Story –yksiköiden menestyksestä. Terolla on pitkä kokemus eri ketjuliiketoimintojen kehittämisestä ja johtamisesta sekä Restelillä, että S-ryhmässä. Tero aloittaa 2.9.2019 ja raportoi Antti Erikivelle.

Juuso Arteva vastaa jatkossa yhdestä Leipurin keskeisestä strategisesta painopistealueesta, eli Leipurin verkkokaupan kehityksestä nimikkeellä e-sales manager. Juuson vastuulla on edelleen myös Baker’s Storyn kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Toivotan kaikille kolmelle mitä parhainta onnea ja menestystä uusissa tärkeissä tehtävissään.

Mikko Laavainen

Leipurin konsernin toimitusjohtaja

Mikko Laavainen

Managing Director, Leipurin at Aspo

Tuoreimmat artikkelit

Tilaa uusimmat