Uutiset

Leipurin Oyj on saanut valmiiksi konsernirakenteen tarkastelun, voimassa alkaen 1.6.2021

Heli Arantola 26.5.2021 8:09

Leipurin on saanut valmiiksi konsernirakenteen ja organisaation tarkastelun. Tavoitteena on virtaviivaistaa yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja varmistaa parhaat hyödyt kansainvälisestä mittakaavastamme. Leipurin toimii kahdeksassa maassa ja 13:lla Venäjän alueella. Tarkastelu ei vaikuta henkilöstömäärään.

Leipurin Oyj:n johtoryhmään kuuluvat 1.6.2021 alkaen konsernin toimitusjohtaja ja Suomen maajohtaja Heli Arantola, Idän aluejohtaja ja Venäjän maajohtaja Elena Smirnova, Baltian aluejohtaja ja Liettuan maajohtaja Darius Marcinkus, talousjohtaja Lauri Lehto, sekä toimitusketjusta vastaava johtaja Mikko Tervonen. Henkilöstöjohtajan rekrytointi on käynnissä. Johtoryhmän tueksi on nimitetty Anna Thostrup, Manager, Strategy & Management Reporting.

Uutta Kategoriajohtaminen & sovelluskehitys -yksikköä johtaa Heli Arantola (väliaikainen) ja se koostuu tiimeistä Konsernihankinta, Hyödykkeet; Konsernihankinta, Tekniset tuotteet ja strategiset toimittajat; Kategoriajohtaminen; sekä Innovaatiokeskukset, jotka kattavat 12 koeleipomoa 8 maassa. Johan Vanhanen on nimitetty konsernin hankintajohtajaksi ja hyödykkeet-tiimin vetäjäksi, ja Johan Zilliacus konsernin hankintajohtajaksi ja tekniset tuotteet -tiimin vetäjäksi.

Venäjän markkinointijohtaja Elena Melnikova on nimitetty Leipurin konsernin brändijohtajaksi. Suomen markkinointijohtaja Mika Coles on nimitetty Leipurin konsernin digitaalisen markkinoinnin ja myynnin johtajaksi.

 

Leipurin on alkujaan leipuriasiakkaiden perustama yritys. Meillä on tästäkin syystä vahva ymmärrys asiakkaidemme liiketoiminnasta – jo yli 100 vuoden ajalta. Nykyään tarjoamme asiantuntemusta, raaka-aineita, laitteita ja asiantuntijapalveluja leipomo-, elintarvike- ja foodservice-markkinoilla. Leipurin toimii lähellä asiakkaita Suomessa, Venäjällä, Baltiassa, Ukrainassa, Kazakstanissa ja Valko-Venäjällä.

email-footer-cafe-03