Uutiset

Uutiset ja tiedotteet 

Tasan 100 vuotta

Nina Mäki-Petäys 28.3.2017 11:00
Nina Mäki-Petäys
30/09/2023

Tasan sata vuotta sitten 28. maaliskuuta Helsingissä perustettiin Suomen Leipurien Tukkuliike Osakeyhtiö.

Siitä lähtien Leipurin-konserni on palvellut asiakkaita ja ollut mukana kehittämässä suomalaista elintarviketeollisuutta. Toimintaa uudistetaan jatkuvasti, sen tarkoitus on vastata tämän hetken asiakastarpeisiin ja -trendeihin.

100v_Logo_4-Color_RGB.pngSuomen Leipurien Tukkuliike perustettiin yksityisten leipomoiden yhteisostoliikkeeksi vuonna 1917, ja sotavuosien takia toiminta pääsi alkamaan vuonna 1920. Aluksi yritys välitti raaka-aineita, mutta hyvin pian ohjelmaan tulivat myös leipomoalan koneet ja laitteet. Yrityksellä on pitkä historia myös asiakkaidensa tuotannon ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Leipurien Tukku - nykyisin Leipurin - on työnantajanakin onnistunut, sillä henkilökunnan vaihtuvuus on vuosien varrella ollut keskimääräistä vähäisempää. Koneiden asentaja Kaj Lindholm aloitti Leipureilla jo vuonna 1973, joten hänellä on meneillään 44. työvuosi Leipurin palkkalistoilla. Suuri osa nykyisestä henkilökunnasta on ollut Leipureilla 15-20 vuotta, joka on nykyisessä hektisessä yritysmaailmassa mainio suoritus työnantajalta. Tiimiin on liittynyt myös uusia työntekijöitä mahdollistamaan yhdessä asiakkaiden liiketoiminnan kasvua ja menestystä.

Lue Leipurin perustamisen ajoista lisää: http://www.leipurin.com/fi/liitto-perustaa-tukkuliikkeen 

Terveisin,

Nina Mäki-Petäys, Markkinointikoordinaattori, Leipurin Oyj
- Leipureilla vuodesta 1987

PS. Tutustu myös tuoreisiin Suomi 100 -resepteihin kasvattaaksesi myyntiä Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden juhlavuotena, jota juhlimme myös tänä vuonna.

 

Topics: Leipurin, 100 vuotta, Suomi100;, Reseptit, Juhlavuosi

Tuoreimmat artikkelit

Tilaa uusimmat