Uutiset

Uutiset ja tiedotteet 

Tiedotteet Leipurin Oyj:n asiakkaille - Korona-epidemiaan liittyen (28.5.)

Mikko Laavainen 13.3.2020 21:59

Hyvä asiakkaamme,

Pyrimme nyt omalta osin turvaamaan asiakkaiden liiketoiminnan koronasta huolimatta, ja varmistamaan Leipurin työntekijöiden ja asiakkaidemme turvallisuuden ja mahdollisimman hyvän toimintakyvyn.

Päivitämme toimintaohjeitamme ja tiedotamme avoimesti ja tilanteen muuttuessa heti tarpeen mukaan. 

Tässä kooste uusimmasta ja aiemmista tiedotteistamme aiheeseen liittyen.

28.5.2020

Leipurin asiakaspalvelu ja toimituskyky on kunnossa.

Ensi viikolla useiden myyntipisteiden aukeaminen saattaa vaikuttaa toimituksiin. Seuraamme tilannetta ja pyrimme varautumaan kuljetusliikkeiden kanssa tilanteeseen mahdollisimman tehokkaasti.

Muistutuksena aiempiin uutisiin: voit ladata Leipurin 10 ideaa, miten koronatilanteen haasteista voi selviytyä mahdollisimman toimintakykyisenä ja vahvana. Tai tule yhdessä näkyviin verkko-osoitteeseen, mistä kuluttajat voivat tukea paikallisia yrittäjiä ja tilata suoraan verkosta leipomoherkkuja.

Terveisin,

Mikko Laavainen

Leipurin Oyj toimitusjohtaja

puh. 040 5768348

mikko.laavainen@leipurin.com

**********************************

18.5.2020

Leipurin tilannetiedotus, etukampanjat ja konetiimin terveiset

Hyvä asiakkaamme,

Uusin päivityksemme koronatilanteeseen ja muutama ajankohtainen uutinen.

Asiakaspalvelu ja toimitukset jatkuvat aktiivisesti.

Toimitusten osalta emme ole kokeneet merkittäviä saatavuusrajoitteita.Tästä linkistä löydät Leipurin aiemmat tiedotteet aiheesta.

Uusi kampanja: helpot ja nopeat pakasteet etuhintaan

Leipurin valikoimasta löydät helpot ja nopeat välipalat sekä herkut moniin tilanteisiin. Pakasteilla varmistat vaivattomasti kattavan take-away-valikoiman ilman suuren hävikin pelkoa. Nyt valikoitujen tuotteiden vähintään 10 laatikon tilaukset –10 % etuhintaan heinäkuun loppuun asti. 

Lue lisää.

Take-away pakkausmateriaalit - vielä ehdit nappaamaan kevätedun 31.5.2020 mennessä

Koskee Leipurin valikoituja kartonkipakkauksia ja take-away rasioita (Guillin), leivosrasioita (Hel-Pack) ja leivoskapseleita ja –vuokia (Siluette, Novacart). Tilaa Leipurin myyntipalvelusta tai verkkokaupasta.

Lue lisää

Terveiset Ripalta, Miskalta ja Peteltä - uutisia konemyyntitiimiltä

Risto Laine on jäämässä eläkkeelle syksyn aikana. Emme siis sano ystävällemme ihan vielä jäähyväisiä. Myyntitiimissä asiakastyötä tulee jatkamaan Petri Helenius, ja uutena, Miska Kilpikivi, joka on jo aloittanut tehtävässään helmikuussa.

Petri tulee tukemaan erityisesti elintarviketeollisuuden asiakkaita ja asiakkaita pääsääntöisesti Länsi-Suomen alueella. Miska puolestaan palvelee Itä- ja Pohjois-Suomen asiakkuuksia.

200515_konemyyntitiimi

*************************************

8.5.2020

Leipurin asiakastiedote ja uusia ideoita koronaepidemiaan liittyen

Hyvä asiakkaamme,

Uusin päivityksemme koronatilanteeseen ja muutama tärppi.

Asiakaspalvelu ja toimitukset jatkuvat aktiivisesti.

Toimitusten osalta emme ole kokeneet merkittäviä saatavuusrajoitteita. Tästä linkistä löydät Leipurin aiemmat tiedotteet aiheesta.

10 vinkkiä, miten selviytyä ja nousta koronatilanteesta entistä vahvempana 

Leipurin uudessa ideapaketissa on vinkkejä, miten koronatilanteen haasteista voi selviytyä mahdollisimman toimintakykyisenä ja vahvana. Olemme koostaneet Leipurin-tiimin omia ajatuksia yhteen asiakkailta saatujen ja julkisten vinkkien kanssa. Ideat on tarkoitettu leipomo-, konditoria-, foodservice- ja elintarvikealan yrityksille.

Lataa tästä 10 idean tietopaketti 

Suomen helpoin tapa löytää kevään ja kesän herkut: leipomo- ja konditoriatuotteet yhdestä osoitteesta 

Julkaisimme viime viikolla verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissa maakunnittain koosteen leipomo- ja konditoriayrittäjien verkkokaupoista ja verkkosivuista, joista on mahdollista tehdä tilaukset kätevästi kotoa esimerkiksi kesän juhlia varten. Verkkosivu on auki osoitteessa www.leipurin.com/fi/tue-paikallista,

Tämän tarkoitus on yksinkertaisesti kannustaa ihmisiä tukemaan paikallisia leipomoita, kun he tilaavat verkossa. Jos sinulla on jonkinlainen verkkotilauspalvelu tai -kauppa ja tahdot linkin kyseiselle sivulle, laita viestiä info@leipurin.com, niin lisäämme sen mielellään.

Take-away pakkausmateriaalikampanja -15%, vielä ehdit nappaamaan edun 31.5.2020 asti 

Koskee Leipurin valikoituja kartonkipakkauksia ja take-away rasioita (Guillin), leivosrasioita (Hel-Pack) ja leivoskapseleita ja –vuokia (Siluette, Novacart). Tilaa Leipurin myyntipalvelusta tai verkkokaupasta.

Lue lisää

leipuirin-store-banner-takeaway-ajankohtaista2

************************

24.4.2020

Hyvä asiakkaamme,

Uusin päivityksemme koronatilanteeseen.

Asiakaspalvelu ja toimitukset jatkuvat aktiivisesti. Toimitusten osalta emme ole kokeneet merkittäviä saatavuusrajoitteita. Tästä linkistä löydät Leipurin aiemmat tiedotteet aiheesta.

Etsitkö uusia ratkaisuja turvallisempaan ja hygienisempään myyntipisteeseen?

Leipurin hankintatiimi on löytänyt toimittajilta uusia mahdollisia tilaustuotteita, erityisesti läpinäkyviä pleksisuojia myyntipisteisiin, kassoille, kahviloille ja toimistoille. Tuotteita on monen kokoisia ja ne sopivat moneen tilaan. Tuotteissa on erinomainen näkyvyys, suoja ja ne ovat vaivattomasti asennettavissa.

Kartoitamme nyt siis avoimesti tarvetta. Tilaamme ja lisäämme valikoimiin, jos ne herättävät riittävästi kysyntää. Tuotteilla tulee olemaan arviolta 2-3 viikon toimitusaika. Hinta-arviot ja lisätietoja saat Leipurin myyntipalvelusta (09 521 2600, leipurin.tilaukset@leipurin.com) tai omalta Leipurin myyntikontaktiltasi.

Pyydämme viestimään kiinnostuksesi ja arvio tuotteiden määrästä 5.5. mennessä.

Capture

Kevätterveiset Leipurin myyntipalvelutiimiltä 

Leipurin asiakaspalvelu pyörii täysillä ja palvelemme teitä tuttuun tapaan puhelimitse ja sähköpostitse. Toivotamme kaikille asiakkaillemme aurinkoista kevättä ja kuulemiin. 

200424_myyntipalvelutiimi

Ann-Mari, Jaana, Johanna

Tuula, Suvi, Helena

Leipurin myyntipalvelu: 09 521 2600, leipurin.tilaukset@leipurin.com

 

*********************************

17.4.2020

Hyvä asiakkaamme,

Tämän viikon päivityksemme koronatilanteeseen.

Asiakaspalvelu ja toimituskyky kunnossa. Toimitusten osalta emme ole kokeneet merkittäviä saatavuusrajoitteita. Aiemmin viestitetyt kuljetusreittien toimitusaikamuutokset ovat edelleen voimassa. Tästä linkistä löydät Leipurin aiemmat tiedotteet aiheesta.

Tietoa ja vastauksia koronasta ja yritysrahoituksesta. Mitä yrittäjä voi tehdä, jos koronavirus aiheuttaa taloudellisia vaikeuksia? Viime tiedotteessa jaoimme hieman tietoa, mistä voi hakea tukea. Oman pankin kontaktoinnin lisäksi Työ- ja Elinkeinoministeriöllä on hyödyllistä tietoa: https://tem.fi/kysymyksia-ja-vastauksia-koronasta-ja-yritysrahoituksesta. Avustuksia myöntävät ELY-keskukset ja Business Finland. Ely-keskukset tukevat pienyrityksiä (korkeintaan 5 henkilöä mukaanlukien yrittäjä), ja Business Finland PK-yrityksiä (6-250 henkilöä mukaanlukien yrittäjä).

Muutama tiedonjyvänen, mitä Business Finlandin tuessa nimeltä “liiketoiminnan kehitysrahoitus häiriötilanteessa” saattaa olla hyödyllistä ottaa huomioon, verkosta löydät lisäksi tarkemmat hakuohjeet ja yleisimmät kysymykset ja vastaukset.

 • Rahoitusta on saatavilla kahta erilaista: esiselvitys- ja kehittämisrahoitus. Yritys ei voi hakea molempia rahoituksia samanaikaisesti. Varaudu siis hakemaan jompaa kumpaa avustusta.
 •  
  • Esiselvitysrahoitus liiketoiminnan häiriötilanteisiin. Enintään 10 000€ avustusta. Tällä rahoituksella yritys voi selvittää ja suunnitella itselleen esimerkiksi uusia liiketoimintoja ja tuotannon organisoimista koronan aiheuttamassa häiriötilanteessa ja sen jälkeen. Hakemuksessa varaudu selvittämään yrityksen nykytilanne – omistus, rakenne, resurssit, ja miten epidemia on vaikuttanut liiketoimintaan. Varaudu kuvaamaan haluttu esiselvitysprojekti: aikataulu, ja mitä selvitys/suunnittelutyötä olet hakemassa ja miten aikoisit tehdä tuon työn. Varaudu selvittämään tarvittava budjetti, missä Business Finland avustuksen osuus voi olla 80% koko projektin osuudesta.
  •  
 • Kehittämisrahoitus liiketoiminnan häiriötilanteisiin. Enintään 100 000€. Tällä rahoituksella yritys voi toteuttaa niitä kehittämistoimenpiteitä, joita se on tunnistanut esiselvityksessä tai muuten omana toimintanaan ja jotka parantavat yrityksen mahdollisuuksia koronan aiheuttamassa häiriötilanteessa ja sen jälkeen. Toimenpiteiden tavoitteena tulee olla yritykselle uusia ratkaisuja tuotteisiin tai tuotantoon liittyen. Varaudu kuvaamaan yrityksen nykytilanne, omistus, rakenne ym. kuten yllä. Varaudu myös kuvaamaan toteutettava kehitystyö ja perustelemaan, miten toimenpiteiden uskotaan parantavan yrityksen kohtaamia haasteita koronan aiheuttamassa häiriötilanteessa.
 •  
 • Huom! Rahoitusta voi hakea esim. uusiin tuotteisiin ja palveluihin ja uusiin toimintamalleihin työn organisoimiseksi ja muihin uusiin toimenpiteisiin, mitä perustelet tarpeellisiksi häiriötilanteessa. Rahoitusta ei voi käyttää verkkokaupan tekniseen pystyttämiseen (suunnitteluun ja kehittämiseen kylläkin), markkinointikuluihin, menetettyyn kassavirtaan, investointeihin eikä operatiivisten tappioiden kattamiseen. Rahoitus on avustusta, jota ei tarvitse maksaa takaisin.
 •  
 • Näin haet rahoitusta tarkemmat ohjeet.

 

Leipurin Oyj on saanut päätökseen viime viikolla aloittamansa yt-neuvottelut

Neuvottelun taustalla olivat koronatilanteen vaikutukset yhtiön liiketoimintaan. Neuvottelujen piirissä olivat kaikki Leipurin Oyj:n Suomen työntekijät.

Leipurin kertoo lomauttavansa henkilöstöään eri toimintojensa liiketoimintatarpeiden mukaisesti. Lomautukset voidaan toteuttaa esimerkiksi lyhennettynä työviikkona. Lomautusten kesto on enimmillään 90 päivää ja ne toteutetaan tämän vuoden aikana. Suomeen kohdistuvien sopeuttamistoimien lisäksi Leipurin konserni on etsinyt kustannussäästöjä globaalisti kaikissa toiminnoissaan. Leipurin prioriteetti on samalla turvata pitkän aikavälin toimintakyvyn varmistaminen ja asiakkaiden palvelutason turvaaminen.

Yt-neuvottelut eivät vaikuta Leipurin tuotteiden ja asiakaspalvelun saatavuuteen.

 

Ajankohtaista: kiitos positiivisen asiakaspalautteen pidensimme Leipurin pakkausmateriaalien kevätetua -15% >>> Voimassa toukokuun loppuun asti

Asiakkaidemme toiveesta olemme nyt panostaneet laajaan take-away- ja pakkausvalikoimaan, jotta saat tilattua ja tarjottua omille asiakkaillesi enemmän tuotteita kätevästi mukaan. Uusia take-away rasioita leipomo- ja foodservice-tuotteille, ekologisia kartonkileivosrasioita sekä leivoskapseleita ja -vuokia.

Valikoimaamme voit tilata Leipurin myyntipalvelun kautta (09 521 2600, leipurin.tilaukset@leipurin.com) tai suoraan verkkokaupastamme  www.leipurinstore.com.

Etu koskee uutta laajaa erää Leipurin valikoituja kartonkipakkauksia ja take-away rasioita (Guillin), leivosrasioita (Hel-Pack) ja leivoskapseleita ja -vuokia (Siluette, Novacart). Tilaa 31.5.2020 mennessä, niin saat napattua edun itsellesi.

 

Kevät-terveisin,

Mikko Laavainen

Leipurin Oyj toimitusjohtaja

puh. 040 5768348

mikko.laavainen@leipurin.com

***************************************

9.4.2020 

Tässä pääsiäisviikon päivityksemme koronatilanteeseen.

Asiakaspalvelu ja toimitukset jatkuvat aktiivisesti. Toimitusten osalta emme ole kokeneet merkittäviä saatavuusrajoitteita. Viime viikolla viestitetyt kuljetusreittien tomitusaikamuutokset ovat edelleen voimassa. Lisäksi Muhos, Utajärvi ja Vaala - näiden osalta OAK:lla ei ole toistaiseksi jakelua perjantaisin. Tästä linkistä löydät Leipurin aiemmat tiedotteet aiheesta.

Tietoa ja vastauksia koronasta ja yritysrahoituksesta. Mitä yrittäjän kannattaa tehdä, jos koronavirus aiheuttaa taloudellisia vaikeuksia? Tässä hieman hyödyllistä tietoa Työ- ja Elinkeinoministeriöstä: https://tem.fi/kysymyksia-ja-vastauksia-koronasta-ja-yritysrahoituksesta Ensimmäisenä kannattaa ottaa yhteyttä omaan pankkiin ja muihin yrityksen rahoittajiin. Pankit ovat jo viestineet valmiudesta lyhennysvapaisiin ja maksuaikajoustoihin koronan aiheuttaman poikkeuksellisen tilanteen vuoksi. Valtio tukee omilla toimillaan pankkien kykyä rahoittaa yrityksiä. Finnvera takaa pankkien yrityksille myöntämiä lainoja.

Yrittäjät voivat myös hakea tukea valtiolta. Avustuksia myöntävät ELY-keskukset ja Business Finland. Ely-keskukset tukevat pienyrityksiä (korkeintaan 5 henkilöä mukaanlukien yrittäjä), ja Business Finland PK-yrityksiä (6-250 henkilöä mukaanlukien yrittäjä). Tässä aiheesta on myös kooste Yle-uutisissa: https://yle.fi/uutiset/3-11290833 Tulemme seuraavassa tiedotteessamme jakamaan lisää tietoa, mitä tukien hakemisessa saattaa olla hyödyllistä ottaa huomioon.

Pieni historiatarina – terveiset Laineen Ristolta, Leipurin konemyyntitiimistä

Samalla, kun katsomme nyt toiveikkaana tulevaisuuteen, on piristävää muistuttaa mieleen pieniä tarinoita menneestä. Tämä Helsingin Sanomien ilmoitus 5.4.2020 pisti silmään mukavalla tavalla – siinä on Saarion tehtaan mainos vuodelta 1939.

Tällä tehtaalla on vahva yhteys Leipurin Oyj:n toimintaan. Leipurien Tukku osti tämän tehtaan aikoinaan ja se siirrettiin Hausjärvelle, jossa valmistettiin uuneja, kantteja ja pursoja. Saarion pinnavaunu-uuneja myytiin ympäri Eurooppaa, Neuvostoliitosta Amerikkaan asti. Tehdas sulautui Vulganus Oy:hyn 2010 luvulla ja toimii siis Leipurin Oyj:n tytäryhtiönä.

Saarion tehdas2

Aurinkoista pääsiäistä!

Terveisin,

Mikko Laavainen

Leipurin Oyj toimitusjohtaja

puh. 040 5768348

mikko.laavainen@leipurin.com

**************************************

3.4.2020

Hyvä asiakkaamme,

Viikkotiedotteemme koronatilanteeseen liittyen.

Toimintakykymme on kunnossa

Leipurin toimintakyky on kunnossa kaikissa liiketoiminnoissamme. Asiakaspalvelu ja toimitukset jatkuvat aktiivisesti. Toimitusten osalta emme ole kokeneet merkittäviä saatavuusrajoitteita.

Muutos viime viikkoiseen liittyy seuraavien kuljetusreittien toimitusaikarajoituksiin:

 • (OAK) Kuusamon suunta: aiemmin ma – pe, jatkossa: ma, ke, pe

Ja 6.4. alkaen (Kuokka):

 • Joutsa 19650 nykyiset ajopäivät MA, KE, TO => uudet ajopäivät TI, TO
 • Koskenpää 42440 nykyiset ajopäivät PE => uudet ajopäivät TI, TO
 • Lievestuore 41400 nykyiset ajopäivät PE => uudet ajopäivät MA, KE
 • Muurame 40950 nykyiset ajopäivät MA, KE, TO => uudet ajopäivät TI, TO
 • Saarijärvi 43100 nykyiset ajopäivät MA, TI, KE, TO, PE => uudet ajopäivät MA, KE
 • Tikkakoski 41160 nykyiset ajopäivät TO => uudet ajopäivät MA, KE
 • Äänekoski 44100 nykyiset ajopäivät MA, TI, KE, TO, PE => uudet ajopäivät MA, KE

 

Leipurin Oyj varautuu mahdollisiin henkilöstön lomautustoimiin

Elämme lähellä asiakkaita ja markkinoita, ja epävakaasta tilanteesta johtuen myös Leipurin-tiimi on keskellä muutosta. Leipurin pitkän aikavälin toimintakyvyn varmistamiseksi ja asiakkaiden vahvan palvelutason turvaamiseksi olemme aloittamassa yt-neuvottelut ensi viikolla mahdollisista lomautuksista. Avoimen asiakastiedottamisen hengessä haluamme jakaa tämän tiedon myös asiakkaillemme.

Lähiviikkojen tilanne harmittaa kovasti koko henkilöstömme puolesta. Näemme kuitenkin alan, asiakassuhteemme ja tulevaisuuden valoisana. Yhdessä kohtaamme haasteita, ja yhdessä tulemme myös menestymään, entistä vahvempina.

Yt-neuvottelut eivät vaikuta Leipurin tuotteiden ja palvelujen saatavuuteen.

 

Ajankohtaista: Leipurin pakkausmateriaalien kevätetu -15% on voimassa koko huhtikuun

Tänään julkaisimme kevätedun asiakkaillemme. Pyrimme tuomaan uusia ajankohtaisia ratkaisuja liiketoimintaan koronaepidemiahaasteiden keskellä.

Asiakkaidemme toiveesta olemme nyt panostaneet laajaan take-away- ja pakkausvalikoimaan, jotta saat tilattua ja tarjottua omille asiakkaillesi enemmän tuotteita kätevästi mukaan. Uusia take-away rasioita leipomo- ja foodservice-tuotteille, ekologisia kartonkileivosrasioita sekä leivoskapseleita ja -vuokia.

Valikoimaamme voit tilata Leipurin myyntipalvelun kautta (09 521 2600, leipurin.tilaukset@leipurin.com) tai suoraan verkkokaupastamme  www.leipurinstore.com.

Etu koskee uutta laajaa erää Leipurin valikoituja kartonkipakkauksia ja take-away rasioita (Guillin), leivosrasioita (Hel-Pack) ja leivoskapseleita ja -vuokia (Siluette, Novacart). Tilaa 30.4.2020 mennessä, niin saat napattua edun itsellesi.

Pysykää terveinä.

Yhteistyöterveisin ja kuulumisiin,

Mikko & Leipurin-tiimi

*************************************

27.3.2020

Toimitukset jatkuvat tällä hetkellä normaalisti. Tilanteen jatkuessa ja kuljetusmäärien pienentyessä kuljetusliikkeet harkitsevat suhteuttavansa toimintaa määrien mukaan. Tästä syystä varaudumme kuljetusliikkeiden toimituspäivien muutoksiin ja rajauksiin.

Hallituksen ajamat rajoitukset Uudenmaan liikenteeseen. Tämän tullessa voimaan tavaraliikenteen odotetaan jatkuvan. Tietojemme mukaan myös kriittiset koneasennus- ja huoltopalvelut asiakkaille ympäri maata pystymme hoitamaan rajoituksesta huolimatta. Kaikki Leipurin toiminnot ovat toimintakykyisiä ja henkilöstömme on palveluksessanne.

Vinkkejä ja uusia ratkaisuja liiketoimintaan haasteiden keskellä. Kartoitamme uusia ideoita ja vaihdamme ajatuksia asiakkaidemme ja eri sidosryhmien kanssa siitä, miten taklata liiketoimintariskejä. Tässä aiemmin julkaisemassamme Leipurin blogikirjoituksessa muutama vinkki. Tällä viikolla opimme myös Compass Groupin aloitteesta toimittaa Amica-lounasta kiertävästä ruoka-autosta. Voisiko vastaavasta autokonseptista tai leipomotaksista olla apuja paikallisesti esimerkiksi leipomo-, konditoria- tai elintarvikeyritykselle? Kriisin aikana on noussut esiin myös toimijoita, jotka tarjoavat yrityksille matalan kynnyksen verkkokauppoja aktivoimaan myyntiä uudella tavalla.

Lisäksi Leipurin-tiimissä olemme nyt panostaneet laajaan take-away ja pakkausvalikoimaan, jotta asiakkaamme saavat tilattua ja tarjottua enemmän tuotteita kätevästi mukaan. Näistä tuotteista viestimme pian lisää, ja valikoimaa on jo tarjolla Leipurin myyntipalvelun kautta ja verkkokaupassamme www.leipurinstore.com.

Haasteista huolimatta toivotamme mahdollisimman hyvää viikonloppua, terveyttä ja valoisaa kevättä.

Mikko Laavainen

Leipurin Oyj toimitusjohtaja

************************************

20.3.2020

Leipurin tilannetiedotus.

Viimeisen kolmen vuorokauden ajan olemme seuranneet erityisesti mahdollisia logistiikkariskejä koskien rajakontrolleja ja lauttakapasiteettia, tällä hetkellä toimitusketju toimii normaalisti. Tiedotamme avoimesti heti, jos tilanne muuttuu ja tiedotamme joka tapauksessa uusimman tilannekatsauksen ensi viikolla.

*************************************

17.3.2020

Leipurin tilannetiedotus korona-epidemiaan liittyen - viivästykset mahdollisia logistiikkaketjussa

Hyvä asiakkaamme,

Kuten olemme aiemmin tiedottaneet niin tämän hetken (17.3.) tietojen pohjalta koronavirus ei vaikuta merkittävästi raaka-aineidemme saatavuuteen mutta on mahdollista, että useiden Euroopan maiden tiukennettua rajapolitiikkansa maakuljetukset hidastuvat jossain vaiheessa. Seuraamme jatkuvasti tilannetta varmistaaksemme toimitusten ajantasaisuuden ja tiedotamme asiakkaillemme mikäli mahdolliset viivästykset vaikuttavat merkittävästi saatavuuteemme.

Vaikka elämme poikkeuksellisia aikoja, pidetään hyvä henki yllä ja liiketoiminnat käynnissä. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit soittaa minulle ja lisäksi Leipurin asiakaspalvelu ja suorat kontaktisi ovat palveluksessanne.

************************************

13.3.2020

Tiedote Leipurin Oyj:n asiakkaille: Koronaviruksesta aiheutuva muutos Leipurin Oyj:n työtapoihin

Hyvä asiakkaamme,

Pyrimme nyt omalta osin turvaamaan asiakkaiden liiketoiminnan koronasta huolimatta, ja varmistamaan Leipurin työntekijöiden ja asiakkaidemme turvallisuuden ja mahdollisimman hyvän toimintakyvyn.

Päivitämme toimintaohjeitamme ja tiedotamme avoimesti ja tilanteen muuttuessa heti tarpeen mukaan. 

Olemme ottaneet muun muassa seuraavat toimenpiteet käyttöön:

 • Toimitukset jatkuvat. Olemme pyytäneet tärkeimmiltä toimittajiltamme lausunnot tilanteesta. Tämän hetken tietojen pohjalta koronavirus ei vaikuta raaka-aineidemme saatavuuteen mutta seuraamme tilannetta sekä teemme tarvittaessa toimenpiteitä kuten varastotasojen nostamista, joilla pyrimme varmistamaan saatavuuden.
 •  
 • Asiakaspalvelu ja -yhteydenotot. Riskien minimoimiseksi ja hygieniasuositukset huomioiden minimoimme fyysiset tapaamiset, poislukien kriittisiä asiakkaan tuotannon tai liiketoiminnan jatkuvuuteen liittyviä tapaamisia kasvotusten. Näissä tapauksissa olemme etukäteen asiakkaaseen yhteydessä, niin sovitaan yhdessä, miten tilanne parhaiten hoidetaan. Asiakaspalvelumme jatkuu normaaliin tapaan puhelimitse, sähköpostitse ja muiden sähköisten viestintävälineiden kautta.
 •  
 • Leipurin henkilöstöä on jo ohjeistettu seuraavasti:
 • Viranomaisten suositusten mukaisesti olemme rajoittaneet ulkomaille matkustamisen ja vältämme matkustamista myös kotimaassa. Ulkomaanmatkoilta (työ tai vapaa-aika) palaavien Leipurin työntekijöiden tulee tehdä vähintään ensimmäiset kaksi viikkoa etätöitä. Ulkomaanmatkoja ei tehdä toistaiseksi lainkaan.
 • Suositus etätyöhön siltä osin kuin on mahdollista.
 • Henkilöstö on ohjeistettu toimenpiteillä hygienian ja mahdollisten sairasteluiden osalta
 •  

Vaikka elämme poikkeuksellisia aikoja, pyritään pitämään hyvä henki yllä ja liiketoiminnat käynnissä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit soittaa minulle ja Leipurin asiakaspalvelu ja suorat kontaktisi ovat palveluksessanne.

********************************

10.3.2020

Leipurin Suomi tiedote: varautuminen koronavirustilanteeseen

Työntekijöiden terveys ja turvallisuus sekä toimintojen jatkuvuus ovat Leipurin Oyj:lle erittäin tärkeää. Seuraamme koronavirustilannetta ja terveysviranomaisten ohjeistuksia. Päivitämme toimintaohjeitamme ja tiedotamme asiakkaitamme tarvittaessa. Olemme asettaneet matkustusrajoitteita, lisänneet hygieniatasoa ja tehneet varautumissuunnitelmia toiminnan varmistamiseksi. 

Olemme pyytäneet tärkeimmiltä toimittajiltamme lausunnot varautumisesta. Tämän hetken tietojen pohjalta koronavirus ei vaikuta raaka-aineidemme saatavuuteen mutta seuraamme tilannetta sekä teemme tarvittaessa toimenpiteitä kuten varastotasojen nostamista, joilla pyrimme varmistamaan saatavuuden.

Tiedotamme asiakkaitamme tilanteen mahdollisesti muuttuessa.

 

 

Mikko Laavainen

Managing Director, Leipurin at Aspo

Tuoreimmat artikkelit

Tilaa uusimmat