Uutiset

Uutiset ja tiedotteet 

Aspon uusi toimitusjohtaja Rolf Jansson aloittaa 16.8.2021

Mika Coles 24.9.2021 12:10
Mika Coles
Mika Coles
14/05/2022

Aiemmin 24.3.2021 ja 9.8.2021 tiedotetun mukaisesti Rolf Jansson aloittaa monialayhtiö Aspon toimitusjohtajana nykyisen toimitusjohtaja Aki Ojasen jäädessä eläkkeelle. Jansson aloittaa 16.8.2021.

Jansson on työskennellyt VR Groupin palveluksessa vuodesta 2009 alkaen. Ennen nimitystään VR Groupin toimitusjohtajaksi vuonna 2016 hän työskenteli ensin yhtiön kehitysjohtajana ja sen jälkeen VR Transpointissa, jossa hän vastasi liiketoiminnan uudistamisesta sekä kilpailukyvyn kehittämisestä. Hän on työskennellyt aiemmin myös johtajana Nordea Corporate Financessa ja liikkeenjohdon konsulttina Booz Allen Hamiltonissa. Koulutukseltaan Jansson on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri.

”Odotan innolla mahdollisuutta tutustua lähemmin Aspon tiimiin ja liiketoimintoihin. Olen vakuuttunut siitä, että Aspo on hyvässä asemassa menestymään koronaviruspandemian jälkeisessä toimintaympäristössä. Tavoitteeni on jatkokehittää Aspon liiketoimintoportfoliota kokonaisvaltaisesti ja vastuullisesti, keskittyen sekä kasvuun että kannattavuuteen”, sanoi Rolf Jansson.

”Leipurin -tiimi toivottaa Rolfin lämpimästi tervetulleeksi ja odottaa jatkavansa liiketoimintamme kehittämistä osana Aspo -konsernia tiiviissä yhteistyössä Leipurin -asiakkaiden, toimittajien ja muiden keskeisten sidosryhmien kanssa ”, totesi Leipurin -konsernin toimitusjohtaja Heli Arantola.

 

 Rolf Jansson 

 

 

Leipurin on alkujaan leipuriasiakkaiden perustama yritys. Meillä on tästäkin syystä vahva ymmärrys asiakkaidemme liiketoiminnasta – jo yli 100 vuoden ajalta. Nykyään tarjoamme asiantuntemusta, raaka-aineita, laitteita ja asiantuntijapalveluja leipomo-, elintarvike- ja foodservice-markkinoilla. Leipurin toimii lähellä asiakkaita Suomessa, Venäjällä, Baltiassa, Ukrainassa, Kazakstanissa ja Valko-Venäjällä. www.leipurin.com

Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin b-to-b -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändiemme, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua. www.aspo.com

 

Mika Coles

Head of marketing and Leipurin Plc

Tuoreimmat artikkelit

Tilaa uusimmat