Blogi

Yhdessä asiakkaiden kanssa – Leipurin 100 vuotta

Johan Zilliacus 10.2.2017 13:12:56
Johan Zilliacus
Johan Zilliacus
10/04/2021

Muistan ajat, kun perheet söivät usein kotona ja leipomoalan menestystä joudutti pussiin pakattu leipä vähittäiskaupan kautta. Maailma muuttuu nopeasti – näin myös leipomo- ja elintarvikealalla. Kuluttajakäyttäytyminen ja asiakastarpeet vaikuttavat leipomoiden ja ratkaisutoimittajien tarjoomaan – gluteenittomat raaka-aineet, luomutuotteet ja pakastevalikoiman kasvu ovat konkreettisia esimerkkejä. Ulkona syöminen on lisääntynyt merkittävästi.

Leipurin on palvellut asiakkaita jo Suomen itsenäisyyden ajoilta 100 vuoden ajan. Toimintaa värittää ainutlaatuinen historia – olemme aidosti suomalainen, leipuriasiakkaiden perustama yritys. Elämme asiakkaiden menestyksen mukaan: vain silloin, kun asiakkaamme menestyy, mekin voimme menestyä.”  Tulevaisuudessakin toimintamme perustuu alkuperäisiin juuriin, asiakaslähtöiseen tapaan toimia.

Minusta tärkeä edellytys menestykseen on toimiva yhteistyö. Leipurin panostaa houkuttelevaan valikoimaan ja tuotekehityspalveluun yhdessä asiakkaan kanssa. Tehtävämme on mahdollistaa asiakkaalle hyvä myynti.

Uskon myös, että seuraavat asiat ovat mainioita reseptejä leipomoiden liiketoimintaan jatkossa:

- uskallusta mennä uusiin myyntikanaviin
- tahtoa erottautua kilpailijoista ja erikoistua, jos toimii vähittäiskaupan kautta
- toteuttaa omia myyntipisteitä ja kahviloita
- modernisoida ja kehittää tarjoomaa ja tuotantoa vastaamaan kuluttajien tarpeisiin

Leipurin –tiimin kanssa tämä on mahdollista.

Teemme sen suomalaisena yrityksenä ja tuomme yli 250 toimittajakumppanin kautta tämän hetken trendit ja laajan tuotevalikoiman myös kansainvälisesti. Ihmiseltä ihmiselle.

Toivotan kaikille asiakkaille ja kumppaneille paljon uusia onnistumisia liiketoiminnassa.

Yhdessä menestystä myös seuraavat 100 vuotta!

Johan Zilliacus, varatoimitusjohtaja, vastaa Leipurin West markkinoiden liiketoiminnasta ja on työskennellyt alalla 24 vuotta.

Lue lisää Leipurin Oyj:stä, tutustu Leipurin kiehtovaan syntytarinaan tai nappaa Leipurin innovatiiviset Suomi 100 -tuotevinkit ja lisää myyntiäsi juhlavuoden kunniaksi.

Topics: Leipurin, Finland, Trendit, 100 vuotta