Blogi

Uudet kasvot Leipurin myynnissä – Satu ja Johanna palveluksessanne

Mika Coles 2.5.2018 18:50:00
Mika Coles
Mika Coles
10/04/2021

Leipurin tiimissä arvostamme asiakkaiden ammattitaitoa, perinteitä ja samalla uudistumista. Tuotteiden ja palveluiden taustalla toimii aina henkilö, asiantuntija. Tässä pieni esittely ja terveiset uusilta myynnin ammattilaisiltamme. 

Satu Ruohosen vastuulla on johtaa Leipurin Suomen myyntitiimiä. ”Leipurin oli minulle alan toimijana ennestään tuttu, samoin osa asiakkaista. Työssäni on kuitenkin paljon uutta, erityisesti suuri kirjo tuotteita, raaka-aine toimittajia ja tietysti asiakkaita.” Johanna Tolonen puolestaan toimii uutena aluemyyntipäällikkönä pääkaupunkiseudun ja Turun alueen asiakkaille. ”Leipomoala, ruokatrendit ja yhteistyö asiakkaiden kanssa on parasta uudessa työssäni.”

Mikä alassa on kiinnostavinta?

Johanna  –  ”Leipomo- ja elintarvikeala koskettaa meitä kaikkia kuluttajina. Leipurin-tiimissä pääsemme työskentelemään yhdessä osaavien yritysasiakkaiden kanssa ja kehittämään samalla tarjoomaa.”

Satu – ”Kiehtovinta on se, että vahvojen perinteiden lisäksi elintarvikkeiden kuluttajavaatimukset muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti. Tämän myötä myös meillä toimittajana on mahdollisuus olla kehittämässä jatkuvasti uutta yhdessä asiakkaidemme kanssa.”

Entä haastavinta?

Johanna – ”Haasteena on auttaa Leipomoasiakkaiden kannattavuutta ja luoda yhdessä uutta lisämyyntiä esimerkiksi leipomoasiakkaiden omiin pisteisiin. Tämä on myös mahdollisuus.”

Satu – ”Kilpailu on koventunut. Valikoimanhallinta ja uusien ideoiden jatkuva toteuttaminen on tärkeää. Haasteena on varmistaa uusien tuotteiden riittävät volyymit ja viestin kiinnostavuus kuluttajille.”

Mitä asiakaslähtöisyys sinulle käytännössä tarkoittaa?

Johanna – ”Sitä, että hommat hoidetaan maaliin asiakkaalle ja ongelmakohdissa ei jätetä puolitiehen. Asiakaslähtöisyyttä on varmistaa, että asiakas saa aitoa hyötyä ja että palvelut ja tuotteet puhuttelevat loppuasiakasta eli kuluttajaa.”

Satu – ”Minusta luotettavuus on kaiken A ja O. Kun asiakkaalla on tarve tai ongelma, niin teemme parhaamme ratkaisun löytämiseksi. Ja varmistamme, että asiakaskokemukseen kuuluu hyvät ja laadukkaat raaka-aineet, toimittajat ja ideat.”  

Millä 3 sanalla kuvailisit luonnettasi? ;)

Johanna – ”huumorintajuinen. positiivinen ja rento.” (kuvassa vas.)

Satu – ”sosiaalinen, ystävällinen ja päämäärätietoinen.” (kuvassa oik.)

 Sales - Ruohonen Satu & Tolonen Johanna 01

Iloista kevättä!

Terveisin,

Satu, Johanna ja koko Leipurin-tiimi

Topics: Leipurin, leipomoasiakkaat

Mika Coles

Head of marketing and Leipurin Plc