Blogi

Uutiset ja tiedotteet 

Ukrainan kriisi, toimitusvarmuus ja alkuperämaat

Mika Coles 1.3.2022 15:07:12
Mika Coles
Mika Coles
18/02/2024

Ukrainan kriisillä ei ole vielä ollut vaikutusta Leipurin Suomen raaka-aineiden toimitusvarmuuteen. Emme tuo Suomeen raaka-aineita Valkovenäjältä tai Venäjältä, emmekä Ukrainasta.Jossain tuotteissa, jotka sisältävät monia komponentteja, saattaa olla Ukrainasta peräisin olevaa viljakomponenttia. Tällaisia tuotteita ovat esim. miksit ja rypsituotteet. Näille komponenteille on kuitenkin päämiehillämme korvaavat lähteet, joten toimitusvarmuuden arvioidaan säilyvän hyvänä.

Olemme tänään käynnistäneet laajan alkuperämaihin ja toimitusvarmuuteen liittyvän toimittajaselvityksen varautuaksemme tilanteeseen myös tästä eteenpäin.

Vastaamme mielellämme laatuun, vastuullisuuteen ja toimitusvarmuuteen liittyviin kysymyksiin. Mahdolliset kyselylomakkeet pyydämme lähettämään osoitteeseen quality@leipurin.com

 

Raaka-aineita. Leipurin.

 

Leipurin on alkujaan leipuriasiakkaiden perustama yritys. Meillä on tästäkin syystä vahva ymmärrys asiakkaidemme liiketoiminnasta – jo yli 100 vuoden ajalta. Nykyään tarjoamme asiantuntemusta, raaka-aineita, laitteita ja asiantuntijapalveluja leipomo-, elintarvike- ja foodservice-markkinoilla. Leipurin toimii lähellä asiakkaita Suomessa, Venäjällä, Baltiassa, Ukrainassa, Kazakstanissa ja Valko-Venäjällä.

 

Mika Coles

Head of marketing and Leipurin Plc

Tuoreimmat artikkelit

Tilaa uusimmat