Blogi

Uutiset ja tiedotteet 

Tervetuloa Taija ja Tero!

Mika Coles 30.9.2019 14:45:57
Mika Coles
Mika Coles
16/09/2023

Erinomainen asiakaskokemus on Leipurin liiketoiminnan sydän. Vain kun asiakkaat menestyvät, mekin voimme menestyä. 

Taija Felt ja Tero Hänninen aloittivat työnsä Leipurin tiimissä kesällä. Aiemmin julkistetun Leipurin tiedotteen mukaisesti Taija vastaa kotimaan myyntitiimistä. Tero toimii ketjupäällikkönä tukien leipomoyrittäjiä food service-konseptien kanssa.

Leipurin tiimissä arvostamme asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä ja ammattitaitoa. Leipurin valikoiman taustalla toimii aina henkilö, oman vastuualueen asiantuntija. Tässä terveiset lyhyesti uusilta tiimiläisiltä.

Mitä asiakaslähtöisyys sinulle käytännössä tarkoittaa?

Taija – ”Meille asiakaslähtöisyys tarkoittaa sitä, että tavoitteemme on tuottaa asiakkaalle arvoa liiketoiminnan eri tasoilla: luoda asiakkaalle taloudellista arvoa yhdessä ja säästää asiakkaan aikaa ja vaivaa. Haluamme tuottaa asiakkaillemme myös tunnearvoa, ja tuottaa mielihyvää esimerkiksi inspiroivan sisällön tai elämyksellisten yhteisten tilaisuuksien avulla.”

Tero – ”Ehdottomasti asiakkaan asemaan ja näkökulmaan asettumista, ja kuuntelu on tärkeää, on hyvä olla ns. isot korvat. Minusta asiakaslähtöisyys on myös asiakkaan tarpeiden ymmärtämistä ja uskallusta keskustella avoimesti, aidosti ja rehellisesti myös kipukohdista.”

Millä 3 sanalla kuvailisit luonnettasi? ;)

Taija – ”Innostunut. Iloinen. Innovatiivinen.”

Tero – ”Avoin. Positiivinen. Aikaansaava.”

Tero Hänninen Taija Felt 09-2019

Menestyksekästä syksyä!

Terveisin,

Taija, Tero ja Leipurin tiimi

Mika Coles

Head of marketing and Leipurin Plc

Tuoreimmat artikkelit

Tilaa uusimmat