Blogi

Tervetuloa inspiroitumaan kanssamme!

Mikko Laavainen 3.11.2016 15:50:00

Tervetuloa kokemaan uusi Leipurin ilme. Olemme innoissamme uudesta raikkaasta brändi-ilmeestä, minkä julkistimme verkkosivuilla. Se havainnollistaa omistautumistamme kehittää jatkuvasti tuoretta ja ajankohtaista asiantuntijuutta, liiketoimintaa ja kasvua sinulle arvoisa asiakas.

Eteenpäin suuntautuva ja luotettava, silti varsin tunnistettava.

Arvostamme Leipurin 100-vuotista taivalta ja panostamme tulevaan – mahdollistaaksemme lisää menestystä asiakkaillemme. Panostamme asiakastarpeiden ja –trendien ymmärtämiseen, jotta voimme tarjota sinulle asiantuntijuutta ja uusia ideoita liiketoimintaan.

 leipurin_logohistory.jpg

Think Deliciously – Ajattele Herkullisesti

Aito asiantuntijuus kumpuaa inspiraatiosta sekä kuluttajatrendien ja -tarpeiden ymmärtämisestä. Tehtävämme on antaa sinulle ideoita, kehittää tarjoomaasi ja varmistaa liiketoimintasi onnistuminen.

Uskon vahvasti, että kuluttajat tahtovat herkullisia tuotteita. Kuluttajatrendien ja -tarpeiden ymmärtäminen luo uusia mahdollisuuksia erottautua ja kasvattaa liiketoimintaasi kanssamme. Varsinkin, jos liiketoimintasi liittyy leipomo- ja konditorioalalle, elintarviketeollisuuteen tai kodin ulkopuolisen syömisen (out of home, OOH) markkinoille.

Olemme palveluksessanne innovatiivisena ja luotettavana kumppanina. Tarkoitus on tukea ja mahdollistaa liiketoimintasi kasvua niin, että pääset ylittämään omien asiakkaittesi odotukset. Tervetuloa kokemaan uudistettu Leipurin lisäarvo, yhdessä.

 

Terveisin,

Mikko Laavainen, Toimitusjohtaja, Leipurin Oyj

Topics: Trends

Mikko Laavainen

Managing Director, Leipurin at Aspo