Blogi

Leipurin messissä: alan osaajat palkittiin Taitaja2017 tapahtumassa

Meiju Petrelius 20.6.2017 0:41:45

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ammatillisen koulutuksen päätapahtuma Taitaja2017 Helsinki, järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 15.-18.5.2017. Helsinki oli täynnä tämän päivän ja tulevaisuuden huippuosaajia. 

Leipurin on mukana kannustamassa nuoria alan ihmisiä ja sponsoroi Taitaja kisoja raaka-aineilla ja Suomi100 -koristeilla. ”Haluamme tukea ammattitaidon kehittymistä ja alan kiinnostavuutta ja monipuolisuutta”, totesi Aila Kiiskinen, Leipurin Tuotekehitysjohtaja. ”Kannustamme myös aikuisopiskelijoita ja alan vaihtajia ja teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa”.

Taitaja 2017 –kisoissa Leipurin tuki erityisesti kondiittorikategorian kilpailua. Taitotyössä käytettiin kahta Leipurin sponsoroimaa raaka-ainetta, valkoista sokerimassaa ja hopeaspraytä.

Leipurin on mukana nuorien osaajien koulutuksessa siten, että otamme aika ajoin alan opiskelijoita työharjoittelujaksoille yhtiömme koeleipomoon. Esimerkiksi kisoissa mukana ollut Minna Kaunela suoritti myös harjoittelujaksonsa Leipurilla. Oli mukava nähdä, miten taitavia nuoria osaajia meille on tulossa alalle, heistä varmasti kuullaan vielä paljon tulevaisuudessa.

Taitaja 2017 tapahtuman lisätiedot ja tulokset löydät täältä: http://taitaja2017.fi/

Tsemppiä kesään ja menestystä kaikille alan osaajille!

 

Meiju Petrelius

Leipomo- ja konditoriakonsultti, Leipurin Oyj

Topics: Konditoriatuotteet, leipomoasiakkaat, kilpailu

Meiju Petrelius

Bakery Adviser at Leipurin Oyj