Blogi

Leipurin vahvistaa konetarjoamaa ja tukea asiakkaille

Mika Coles 20.6.2019 12:41:25
Mika Coles
Mika Coles
10/04/2021

Kiitos asiakastyytyväisyystutkimuksen myötä saamamme palautteen, olemme ymmärtäneet, että tarve on entistä aktiivisempaan ja selkeämpään viestintään Leipurin koneliiketoiminnasta, organisaatiorakenteesta ja palveluista.

Leipurin Service -tiimissä uutta osaamista palvelemaan asiakkaita

Korkealaatuisten koneiden lisäksi asiakkaat toivovat asiantuntevaa ja ammattimaista asennus-, huolto- ja varaosapalvelua. Leipurin Servicen uusi tiiminvetäjä Mika Holmberg on aloittanut tehtävässään kesäkuussa.

Mika on aiemmassa työssään johtanut ja kehittänyt asiakasvetoista huoltoliiketoimintaa. Tiimissä Kaj Lindholm, Mikko Haapakoski ja Aulis Vistbacka varmistavat osaltaan ammattitaidon ja palvelut asiakkaille. Lisäksi käynnissä on huoltoteknikon rekrytointi vahvistamaan kykyämme vastata asiakkaiden tarpeisiin. Kehitämme ja kasvatamme laitepalvelutoimintaa.

Mika Holmberg_cropped

Myynnin osalta Risto Laine, Petri Helenius ja Tuomas Nevalainen vastaavat asiakkaiden liiketoimintatarpeisiin. Teppo Suikkanen liittyi myyntitiimiin huhtikuussa. Myynnin tukena toimii Anna-Mari Sund.

Kokonaisvaltainen tarjoama vastaamaan juuri sinun tarpeisiin

Asiakkaat löytävät omaan tuotantoon sopivat koneet ja laiteratkaisut, koska Leipurin edustaa laajaa joukkoa päämiehiä, jotka ovat alansa johtavia kansainvälisiä valmistajia.

Konetilausten lisäksi asiakkaalla on yhä useammin tarpeita saada asiantuntevaa palvelua koskien reseptiikkaa, tuotekehitystä ja raaka-aine ostoja samalta toimittajalta. Leipurin tiimin tehtävänä on varmistaa, että löydät kokonaisvaltaiset ratkaisut juuri sinun tarpeisiin.

Voit kuulla tästä lisää asiakkailtamme: Pielispakari ja Porokylän Leipomo.

Kerro meille mielellään lisää

Jos sinulla on kiinnostus kuulla aiheesta enemmän – ota yhteyttä – haluamme palvelemme juuri sinua!

Kesäterveisin,

Markus Alholm, Koneliiketoiminnan johtaja, Leipurin / Vulganus.

Alholm_Markus

Mika Coles

Head of marketing and Leipurin Plc