Blogi

Uutiset ja tiedotteet 

Leipurin laatutiimi varmistaa tuoteturvallisuuden

Mika Coles 18.1.2019 9:49:40
Mika Coles
Mika Coles
03/12/2023

Kurkistakaamme tiimiin, joka seisoo ammattitaitoisesti Leipurin laatulupauksen takana. Laura, Olli ja Mikko ovat Leipurin laadun varmistajat. Olemme asiakkailtamme oppineet, miten tärkeitä laatupalvelut sekä laadukkaiden ja turvallisten tuotteiden toimitus ovat. Tiimin vastuulla on muun muassa seuraavia laatupalveluita:

  • Vastaukset asiakkaiden tuotekysymyksiin
  • Tuotetiedot, allergeenit ja spesifikaatiot
  • Reklamaatioiden käsittely
  • Elintarviketurvallisuuden varmistaminen sekä Leipurin että toimittajiemme tuotteille

 

Terveiset tiimiltä

Laura Eerola palasi syksyllä innolla takaisin töihin Leipurille äitiyslomaltaan ja toteaa työstään: ”Meillä on positiivinen ilmapiiri ja reipas tekemisen meininki. Minusta on antoisaa, että työ on pitkälti asiakaspalvelua, sillä vastaamme päivittäin erilaisiin tuotekyselyihin ja toisaalta olemme aktiivisesti yhteistyössä myös tuotetoimittajien kanssa.”

Olli Saarela lisää: ”Asiakkaamme arvostavat neuvoja, oikeita tuotetietoja ja elintarviketurvallisuuden edistämistä, jotta he voivat palvella vastuullisesti omia asiakkaitaan. Pidän työssäni siitä, että ympärillä on hyvä porukka ja pöydällä on riittävästi haasteita, joita voin ratkaista, ja joihin voin itse vaikuttaa.”

Mikko Tervonen, tiimin vastuullisena, painottaa: ”Laatutiimin toiminta on jatkuvaa oppimista ja parantamista. Jokainen asiakaskysely ja ratkaisu tuoteturvallisuuden takaamiseksi kehittävät meitä lisää ja edistävät hyötyjä Leipurin asiakkaille.”

Ota yhteyttä, kun tahdot keskustella kanssamme lisää.

Laatuterveisin,

Laura, Olli ja Mikko

 

Laatuostasto - Olli Saarinen, Mikko Tervonen, Laura Eerola

Mika Coles

Head of marketing and Leipurin Plc

Tuoreimmat artikkelit

Tilaa uusimmat