Blogi

Uutiset ja tiedotteet 

Leipurin henkilökuntaa esittelyssä!

Heidi Tuominen 20.4.2021 8:34:45
Heidi Tuominen
Heidi Tuominen
21/10/2021

Tällä kertaa esittelemme Leipurin myyntiosaajat Janin ja Johnin. Kysyimme lyhyessä haastattelussa heiltä heidän työtehtävistään, osaamisalueistaan, sekä asiakaspalvelun tärkeydestä.

Jani työskentelee Leipurin Food service- ja retail-myyntitiimissä: ”Palvelen mm. vähittäiskauppoja, kahviloita, tukkuja, cateringia, liikenne-asemoita ja jäätelön-valmistajia. Leipurinilla pyrimme olemaan monipuolisia osaajia ja palvelemaan erinomaisesti asiakkaita ja heidän eri tarpeitaan”, Jani toteaa.

Jani on työskennellyt Leipurin Oyj:llä yli kahdeksan vuoden ajan ja hänen vastuullaan on Leipurin Foodservice, tuotekehitys ja reseptiikka koulutus, avainasiakkuuspäällikkönä olemista, asiakashankinta, päämiestoiminta sekä hinnottelu. Jani on Foodservice puolen ammattilainen ja hänellä on kokemusta retail- ja foodservice puolelta, sekä jäätelökouluttajana toimimisesta. Hänen tavoitteenaan on pitää leipominen suomessa.

Kysyimme Janilta, että mitkä asiat hän kokee tärkeimmiksi asiakaspalvelussa: ”Tottakai tärkeintä on ratkaisujen löytäminen asiakkaalle, oikea ratkaisu oikealle asiakkaalle ja hyvä ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Koemme että meillä on suomen parhaat päämiehet, joilta saadaan paljon ammattitaitoa. Koska asiakkaat ovat ammattitaitoisia niin meidän pitää myös olla”.

 

John puolestaan työskentelee leipomomyyntitiimissä ja hän on ollut töissä Leipurin Oyj:llä alkuvuodesta asti. Leipurin leipomomyyntitiimi palvelee eri kokoisia leipomoasiakkaita mukaan lukien perinteisiä artesaanileipomoita.

Johnin asiakkaita ovat pääasiassa leipomot ja kahvilat. John kertoo työtehtävistään seuraavasti:”Olen paljon yhteydessä asiakkaisiin ja autan heitä missä pystyn ja tuon heille kaikkea uutta tietoa siitä, mitä markkinoilla tapahtuu. Talon sisällä teemme tiivistä yhteistyötä eri osastojen kanssa ja teemme myös paljon sellaista taustatyötä, mikä ei välttämättä aina näy suoraan asiakkaille”.

Asiakaspalvelun tärkeydessä John painottaa asiakkaan kuuntelua ja sitä, että löydettäisiin oikeat ratkaisut, joista hyötyisivät molemmat osapuolet.

 

Koko myynin tiimin ja heidän yhteystiedot löydät Leipurin verkkosivuilta:

https://www.leipurin.com/fi/yhteystiedot-raaka-ainemyynti

 

w_toinen vaihtoehto

 

 

 

Tuoreimmat blogi-artikkelit

Tilaa uusimmat