Blogi

Uutiset ja tiedotteet 

Leipurin henkilökuntaa esittelyssä!

Heidi Tuominen 29.3.2021 8:42:11
Heidi Tuominen
Heidi Tuominen
15/10/2021

Ensimmäisenä perehdytään lähemmin Leipurin myyntipalvelun Tuulaan ja Heidiin. Kysyimme lyhyessä haastattelussa heidän työtehtävistään, osaamisalueistaan, sekä asiakaspalvelun tärkeydestä.

Myyntipalvelun Tuula on työskennellyt Leipurin Oyj:llä kolmen vuoden ajan. Leipurin myyntipalvelu vastaa päivittäisistä tilauksista puhelimitse, sähköpostitse ja verkkokaupan kautta. Myyntipalvelulla on tärkeä rooli Leipurin Oyj:llä, sillä se on ensisijainen kontakti ja tärkeä palvelukanava asiakkaille.

Tuulan asiakkaina myyntipalvelussa ovat leipomot ja konditoriat. ”Minun työtehtäviini kuuluu asiakkaiden tilausten vastaanotto sekä reklamaatioiden käsittely, johon kuuluu muun muassa hyvitykset ja asiakaspalautteet”, Tuula kertoo.

Tärkeimmäksi asiaksi asiakaspalvelussa hän kokee sen, että olemme täällä asiakasta varten ja autamme asiakkaita ratkaisemaan mahdollisia ongelmia. Tuulan vahvuus on se, että hän on hyvä asiakaspalvelija sekä tarkka työssään.

 

Myyntipalvelun Heidi taas työskentelee elintarviketeollisuuden tiimissä ja  on ollut töissä Leipurin Oyj:llä kuuden vuoden ajan. Leipurin tarjoaa monipuolisia palveluita elintarviketeollisuudelle: tuotekehitystä, tuotantoratkaisuja sekä laadukkaita aineksia ja raaka-aineita.

”Minun työtehtäviini kuuluu elintarviketeollisuusasiakkaiden palveleminen sekä tilaus- ja toimitusketjusta huolehtiminen. Varmistan, että asiakkaan tilaus on mennyt eteenpäin ja lopulta päätyy asiakkaalle”, Heidi kertoo. Erityisen tärkeäksi hän kokee asiakaspalvelussa asiakaslähtöisyyden ja sen, että etsitään asiakkaille juuri oikeat ratkaisut ja toimitaan asiakkaan parhaaksi.

Tällä hetkellä Heidi työssään etsii asiakkaille uusiin kehitysprojekteihin raaka-aineita: ”Asiakas kertoo meille, mitä raaka-aineita hän tarvitsee ja me täällä Leipurin-tiimissä tutkimme, miten asiakas voisi kyseiset raaka-aineet meiltä hankkia”.

Heidin vahvuuksia työssä ovat elintarvike- ja ravitsemusalan koulutus sekä laaja ymmärrys raaka-aineista.

 

Koko myyntipalvelun ja heidän yhteystiedot löydät Leipurin verkkosivuilta:

https://www.leipurin.com/fi/yhteystiedot-raaka-ainemyynti

 

Tuula ja heidi Logo eri kohdassa

 

 

 

Tuoreimmat blogi-artikkelit

Tilaa uusimmat