Blogi

Leipurin Baking Centerin rautaiset asiantuntijat tukenasi

Mika Coles 28.10.2018 11:35:23
Mika Coles
Mika Coles
10/04/2021

Tarja Sjöfelt, Mikko Koski ja Kimmo Virtanen muodostavat trion, Baking Center -tiimin, joka tuottaa asiakkaillemme tuotekehitystä, innovatiivisia ideoita ja vinkkejä valmistukseen. Tarkoituksena on tuottaa konkreettista lisäarvoa raaka-aineiden rinnalle, jotta asiakkaat voivat palvella entistä menestyksekkäämmin omia asiakkaitaan eli kuluttajia. Tämä konsulttitrio onkin usein kuin Leipurin sydän.

 Täydentävät taidot

Tarja liittyi Leipurin-tiimiin elokuussa, ja tuo Hanskin (Hannu Ahosen) lähdettyä osaamista erityisesti konditoriatuotteisiin. Tarjalla on rutkasti kokemusta leipomo- ja konditoria-alalta mm. Fazerilla. ”Oli upeaa ja jännittävää päästä heti tuleen eli Leipurin Akatemiakierrokselle asiakkaiden luo. Sain varsin vauhdikkaan perehdytyksen”, Tarja toteaa hymyissä suin.

Mikko puolestaan aloitti Leipurin työtehtävät toukokuussa. Mikko tuo taloon keittiömestarin taidot, erityisesti kodin ulkopuolella syömisen markkinoille kuten kahvila- ja ravintolaketjuille sekä leipomoiden myyntipisteille. Mikko mainitsee: ”Ilahduttavaa havaita, että vinkit kiinnostavat laajaa asiakasryhmää, mukaan lukien leipomoyrittäjiä, jotka mielellään loihtivat herkullista lisäarvoa myös omiin tuotteisiin”.

Kimmo on koeleipomon konkari ja jatkaa tehtäviään erityisellä leipä- ja leivontaosaamisellaan. Kimmon tuntevat jo suurin osa Suomen leipomoista eikä ole kovin epätavallista, että mies on matkalla asiakaskäynnille tai että Leipurin koeleipomossa on Kimmon seurana ryhmä asiakkaita tai päämiehiä. ”Olen erittäin ylpeä uusista kollegoistani – Tarja ja Mikko tuovat uutta täydentävää kulmaa ja osaamista asiakkaillemme. Tiiminä sparraamme myös toisiamme”, Kimmo tokaisee.

Ota rohkeasti yhteyttä, kun sinulla on tarpeita tuunata omaa hittituotettasi tai luoda uusia ideoita yhdessä kasvattaaksesi myyntiä.

Hyvää syksyn jatkoa toivottaen,

Tarja, Mikko ja Kimmo / Leipurin Baking Center -tiimi

Baking Center - Mikko Koski, Tarja Sjofelt, Kimmo Virtanen

Topics: Baking Center, Konditoriatuotteet, Reseptit, leipomoasiakkaat, asiakaspalvelu, horeca, out-of-home, vinkkejä, asiantuntijat

Mika Coles

Head of marketing and Leipurin Plc