Blogi

Uutiset ja tiedotteet 

Leipurin Akatemia jakoi vinkit vitriinimyynnin kasvuun

Mika Coles 30.10.2018 8:34:55
Mika Coles
Mika Coles
30/09/2023

Tiesitkö käytännön ideoita, miten voit saada lisää vitriinimyyntiä omassa pisteessäsi?

Leipurin-tiimillä oli suuri ilo vierailla kuudessa kaupungissa tapaamassa reilusti yli 200 alan kotimaista yrittäjää ja asiantuntijaa. Upea ennätysyleisö Leipurin Akatemiakiertueella! Teemana oli tällä kertaa herkkupuoti ja kuinka luoda menestyvän vitriinin tuotteet?

Tavoitteena oli tarjota alan osallistujille uusia innovatiivisia ideoita ja hyödyllisiä vinkkejä omaan liiketoimintaan. Oli kyseessä sitten houkutteleva vitriini, ruokaisat välipalatuotteet, kahvileivät tai konditoriatuotteet. Teema oli hyödyllinen erityisesti leipomoiden omiin pisteisiin sekä konditorioihin, kahviloihin ja muihin kodin ulkopuolella syömisen markkinoille.

Tässä vielä maistiainen eli käytännön vinkkejä vitriinimyynnin kasvattamiseen:

 vitriini

Voit ladata tarkemmat vinkit PDF-muodossa tästä.

Kiitos

Haluamme vielä kiittää kaikkia asiakkaita ja leipuri-kondiittori-opiskelijoita, jotka kävivät tervehtimässä meitä kiertueen aikana. Kiitos myös Riveria, Saimaan ammattiopisto Sampo, Oulun seudun ammattiopisto (OSAO), Tampereen seudun ammattiopisto Tredu Kangasala sekä Holiday Club Caribia saadessamme käyttää tilojanne ja asiantuntijuuttanne kiertueen aikana.

Toivotamme oikein menestyksekästä loppuvuotta!

Leipurin-tiimi

Topics: leipomoasiakkaat, out-of-home, vinkkejä, vitriinimyynti, vitriinituotteet, konditoriat, kahvilat

Mika Coles

Head of marketing and Leipurin Plc

Tuoreimmat artikkelit

Tilaa uusimmat