Blogi

Henkilöuutisia Myyntipalvelusta

Mika Coles 13.9.2018 13:44:08
Mika Coles
Mika Coles
10/04/2021

Syksyn raikkaat terveiset Leipurin Myyntipalvelusta.

Riitta Saarinen aloittaa uuden vaiheen elämässä, Riitta siirtyy ensin lomalle lokakuussa ja sen jälkeen eläkkeelle tammikuussa palveltuaan ansiokkaasti Leipurin asiakkaita yli 16 vuotta. Riitan sanoin: ”Kun on pitkä yhteinen taival takana asiakkaiden kanssa, eron hetki on hieman haikea. Katseeni on jo kuitenkin tulevaisuudessa ja kiitollisella mielellä toivotan kaikille asiakkailleni paljon menestystä ja runsaasti myönteisiä päiviä.” Onnittelemme Riittaa vielä lähempänä H-hetkeä.

Tuula Kollanus aloitti työtehtävät Leipurin myyntipalvelussa keväällä. Tuula tuo jatkuvuutta asiakaspalveluun varsinkin Riitan lopettaessa. Tuula kuvaa työtään: ”Pidän erityisesti siitä, että saa olla sosiaalinen ja asiakkaiden kanssa tekemissä. Palautteen saaminen on myös tärkeää, ja kun on saanut asian hoidettua maaliin, niin positiivinen palaute tuo lisäenergiaa päivään.”

Heidi Poikonen jäi opintovapaalle syyskuussa päämääränään laillistetun ravitsemusterapeutin pätevyys Itä-Suomen yliopistosta. Toivotamme Heidille menestystä opiskeluissa!

Suvi Hänninen on aloittanut 27.8. työn Heidin sijaisena teollisuuden myyntikoordinaattorin tehtävässä. Suvi on viimeksi työskennellyt Järvenpään kaupungilla ja opiskelee työn ohessa YAMK-tradenomiopinnoissa asiakaslähtöistä palveluliiketoimintaa. ”On kiva saada oppia uutta alaa Leipurin tiimissä. Minusta on innostavaa päästä mukaan kehittämään toimintaa asiakkaiden eduksi”, Suvi toteaa. Toivotamme Suvin tervetulleeksi myynnin ja asiakaspalvelun mielenkiintoiseen maailmaan! 

Telesales - Riitta Saarinen, Tuula Kollanus, Suvi Hanninen

Kuvassa vasemmalta Tuula Kollanus, Riitta Saarinen ja Suvi Hänninen.

Terveisin,

Leipurin-tiimi

Topics: asiakaspalvelu, myyntipalvelu

Mika Coles

Head of marketing and Leipurin Plc