Uutiset

Tasan 100 vuotta

Nina Mäki-Petäys - 29/07/2017

Tasan sata vuotta sitten 28. maaliskuuta Helsingissä perustettiin Suomen Leipurien Tukkuliike Osakeyhtiö.

Siitä lähtien Leipurin-konserni on palvellut asiakkaita ja ollut mukana kehittämässä suomalaista elintarviketeollisuutta. Toimintaa uudistetaan jatkuvasti, sen tarkoitus on vastata tämän hetken asiakastarpeisiin ja -trendeihin.

Lue lisää

Topics: Leipurin, 100 vuotta, Suomi100;, Reseptit, Juhlavuosi

Nimityksiä Leipurin organisaatiossa Suomessa ja Leipurin Eastissä

Leipurin - 29/07/2017

Mika Coles on nimitetty Leipurin Oyj:n konsernin johtoryhmän jäseneksi nimikkeellä markkinointijohtaja 1.8.2016 alkaen. Leipureihin Mika tulee NearMe Services Oy:stä. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Microsoftilla sekä Nokialla Suomessa ja ulkomailla.

Lue lisää

Topics: Leipurin, Nimityksiä

KTM Mikko Laavainen nimitetty Leipurin Oyj:n toimitusjohtajaksi

Leipurin - 29/07/2017

Leipurin Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi ja Aspon konsernin johtoryhmän jäseneksi on 1.3.2016 alkaen nimitetty KTM Mikko Laavainen (42). Mikko Laavainen on toiminut vuodesta 2006 alkaen Raisio Oyj:ssä johtajana toimien aluksi myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä ja vuodesta 2012 alkaen hän on vastannut Raisio Oyj:n Benecol-liiketoiminnasta.

Lue lisää

Topics: Leipurin

Dawn Foods tuotteiden myynti ja markkinointi Leipurin Oyj:lle

Leipurin - 29/07/2017

Leipurin Oyj vastaa 5.1.2016 alkaen koko Dawn Foodsin tuotevalikoiman (raaka-aineet ja pakasteet) myynnistä, markkinoinnista ja jakelusta Suomessa.

Lue lisää

Topics: Raaka-aineet

Nimityksiä Leipurin koneliiketoiminnassa

Leipurin - 29/07/2017

Leipurin koneliiketoiminnan myynnin johtoon on nimitetty Jussi Merilä. Nastolan tuotannossa jatkaa tehtaanjohtaja Jyrki Ollikka. Organisaatiota vahvistetaan koneliiketoiminnan kasvun ja kansainvälistymisen tueksi.

Lue lisää

Topics: Koneet

Nimitys Leipurin raaka-aineiden organisaatiossa

Leipurin - 29/07/2017

Aila Kiiskinen on nimitetty Leipurin konsernin johtoryhmän jäseneksi nimikkeellä Johtaja, tuotekehitys ja asiakasratkaisut. Ailan päätavoitteena on kehittää Leipurin konsernin tarjoomaa uuden strategiamme mukaisesti. Yhtenä osana Ailan tehtävistä on Baking & Customer Centerin toimintojen johtaminen ja kehittäminen koko konsernin osalta.

Lue lisää

Topics: Leipurin